perjantai 10. joulukuuta 2010

Agilityä canis-areenalla

Tänään vuorossa viimeinen kerta Päivi Nummen agilityreeniä canis-areenalla. Kyseinen areena laittaa luukut kiinni ja Päivinkin viikottaiset ohjatut koulutukset tuolla loppuu.

Mutta Aronin kanssa oli kivaa. Se rakastaa keppikujaa ja singahtaa pujottelemaan kovin mielellään. Tänään tehtiin 17 esteen rataa harjoitellen sitä pala kerrallaan ja ihan lopuksi kaikki yhteen menoon. Esteinä oli hyppyjä, putki, kepit, puomi ja rengas. Renkaalla Aron suikkas renkaan reunasta viimeisellä radalla sekä tarkkana piti olla rimojen lentämisen kanssa, sillä helposti aiheutan omalla ohjauksella riman putoamisen ( esim. jos käännän koiralle selän ja lähden posottamaan jo seuraavalle esteelle).

Silloin kun ei ollut meidän vuoro radalla, tehtiin kaikenlaista siinä sivussa. Harjoittelin mm. tokon eteentulemista ja siitä sivulle ja nyt se osaa sen. Eli Lentsun opettama edestä siirtyminen meni ekan kerran tänään semmoisella draivilla, että jos se tuon joskus elämässään tekee vielä kokeessa, on se piste I:n päälle :-)

1 kommentti: