torstai 30. joulukuuta 2010

Vuoden vaihteessa

Nyt olen palannut päivä Tukholmassa-risteilyltä ja kotona ollaan kaikki. Aron sai kaksi päivää leikkiä siskonsa Loiston kanssa Ruutanassa ja väsyneestä koirasta päätellen sisaruspainit on olleet kuluttavia. Samoin Elvis ja Jimmy olivat viihtyneet Katjan luona Janakkalassa ja Katjan kertoman mukaan olivat käyttäytyneet ihan asiallisesti. Joten kiitos vielä hoitoavusta Katja ja Riikka& Jari.

Kulunut vuosi on ollut koiraharrasteissa aktiivisempi kuin koskaan. Kiitos tästä Aronin kasvattajille Riikalle, Jarille ja Outille. Aronin pentusisarusten omistajien kanssa ollaan nähty monta kertaa vuodessa ja tutustuttu toisiimme, koiriimme ja reenaileet kaikenlaista. Kerrassaan mahtavaa! Ihana heinäkuu on vieläkin mielessäni, kun Turun seudulla reenattiin jälkeä, esineitä, paimennusta, tokoa ja agilityä.
Lisäksi olen saanut tutustua moniin muihinkin kivoihin koiraharrastajiin ja erityisesti haluankin kiittää kuluneesta vuodesta Rajalan Hannaa, Miinua, Pia Pursiaista, Toivasen Hannaa, Lentsua, Kärnän Saria, Selkämaan Katia, Helmisen Hannaa ja Niutasen Erjaa hyvistä treeneistä ja ajatuksista koiran koulutuksessa. Kiitos siis teille kaikille!

Ensi vuodeksi tavoitteet on jo mielessä, nyt vain pitäisi tehdä hyvä suunnitelma, uskoa itseensä ja viedä koiraa eteenpäin. Tavoitteena on siis valmentaa erityisesti Aronia selviytymään kanssani kokeista ja niiden tuomista haasteista. Tavoitteisiin ei kuitenkaan pääse vain haaveilemalla ja itseasiassa treenaaminen on useimmiten myös verta, hikeä ja kyyneileitä. Kaikkea kuitenkin ohjaa intohimo kokea onnistuvansa koiran kanssa, kunnianhimo tulee vasta sen jälkeen. Ja ehkä tuo intohimo ajaa jälkimetsään kuumimmalla kesälläkin. Sen saman intohimon haluasin välittää myös meidän touhuja seuraaville. Ja onhan me tähän asti reenailtu välittämättä naapurien tai työkavereiden huolestuneista katseista. Toivon siis ripauksen hulluutta ja sitä intohimoa treenata myös ensi vuonna. Yritetään mennä siis sata lasissa ja nauttia siitä.
Elviksen kanssa reenimme eivät ole niin kokeeseen tähtääviä kuin sen ensimmäisinä vuosina, mutta myös Elvis saa nauttia elämästä yhtenä suurena perheenjäsenä ja toivon sille paljon onnistumisen iloa. Jimmylle toivon vain terveyttä ja pitkää ikää. Jimmy onkin ilmoitetty tammikuussa pidettävään Lahden näyttelyyn ja esiintyy siellä Katjan kanssa veteraaniluokassa. Oikein jännittävää, Jimmy on aikanaan ollut vain muutaman kerran näyttelyssä muistaakseni nuorten luokassa saaden erin. Mutta olen ylpeä virkeästä veteraanistamme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti