maanantai 27. joulukuuta 2010

Pulleita massuja ja lumisia tassuja

Joulun aika mennyt ihan mukavasti. Treenailun määrä on ollut melko vähäinen, mutta lumisia metsälenkkejä ollaan käyty tekemässä joka päivä. Eilen lunta tulikin valtava määrä ja porskutin hangessa koirien perässä. Hyvin Aron ja Elvis siellä hangien keskelläkin jaksaa toisiaan jahdata, Jimmy kulkee perässäni asenteella " voisitko tallata vähän paremman polun".

Aronin kanssa on tehty vaan kaikenlaista mieltä ylentävää, tosin monta päivää mahtuu meidän viikon-ohjelmaan, ettei olla tehty yhtään mitään aivotoimintaa vaativaa. Tämä on meille kaikille kyllä ihan hyväksi. Mutta kivaa reeni oli pihassa yhtenä iltana, kun kehittelin vauhtiteemaa kahden merkin ympärille, siinä Aronin piti ottaa aina edessä oleva merkki ja pysyhtyä merkin taakse, siitä seurasi seuraavalle merkille lähetys ja vasta toisen merkin jälkeen sain pallon palkaksi. Aron otti aina paremmat stopit ja asettumisen kakkosmerkin taakse.

Huomenna koiralaumani siirtyy rakkaitten kasvattajieni harteille, sillä perheloma siintää Silja Linen siivittämänä. Aron menee kahdeksi yöksi Riikan ja Jarin elämää vauhdittamaan ja partikset matkaavat Jimmyn kasvattajan luokse Janakkalaan. Onni on hyvät kasvattajat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti