sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

hinkuti hinkuti

Nyt joutuu koko talo-yhtiöni mukaan Aronin koulutukseen. Pitää nimittäin saada vieraita erityisesti miesten hajuisia häiriökapuloita. Naapurin unelmien putkimies (ehkä 65 vee) sai luvan pyöritellä kapuloita ja hetken päästä kävin etupihalla tekemässä tunnarin, joka onnistui ihan nappiin.
Sitten reppu selkään ja nämä samat kapulat rasiassa mukaan ja koulun pihaan. Siellä treenin puolessa välissä tehdyt tunnarit ei sitten onnistuneet, toi väärän ja uusinnalla hakee sitten oikean. Kapuloille melko pitkä matka, meni kovaa vauhtia kapuloille eikä tainnut kertaakaan haistaa sitä omaa, kun päätyi jo väärään. Joten ei siis näillä kapuloilla sen enempää. Että saisin mielen rauhan, teki Aron sitten kaksi kotipihan tunnaria taas ihan eri kapuloilla, toisen Elias 7 vee hajulla, toinen päiväkodinopettaja 40 vee hajulla ja nämä onnistui. Muu perhe katselee ikkunasta mun touhuja ja pudistelee huolestuneena päätään.

No tehtiin koulunpihassa myös kaukoista pelkästään sitä vaikeinta, eli seisomasta istumaan. Ilman alkuvirityksiä pelkkää tätä asentoa eri etäisyyksiltä. Onnistui. Sitten seuraamista, jossa kaikki muu onnistui paitsi 2 askelta taakse. Tämä on supervaikeeta. Ja kun tämän supervaikeen jälkeen otin kiertoja ja siihen stopit, teki Aron maailman terävimmät seis ja maa-käskyt, juoksi lujaa kierrettävälle kohteelle ja sitä rataa. Lopuksi lelu esiin pelkästä kiertämisestä.

Sisällä vielä perusasentosiirtymisiä ja käännöksiä iltaruuan eteen. Ehkä siinä treeniä tälle päivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti