tiistai 5. huhtikuuta 2011

Maanantai kasvissoseen ääressä

Alan päästä tuohon raakaruokintaan sisälle, sillä tein itse eilen Elvikselle ison satsin kasvissoseita. Kaupasta keräsin jäävuorisalaattia, kesäkurpistaa, kurkkua ja jääkaapista loput ja sitten vaan sauvasekoittimella soosiksi. Hyviä annoksia tuli pakkaseen. Elviksen vatsa todella tykkää noista. Kasvissoseen seurana sulaa vaihdellen kananjauheliha, naudan jauheliha, kirjolohi, broilerin sisäelinseos, rasvainen liha sekä väliaterioina Elvis nauttii kanankanankauloja tai siipiä soseena. Ulosteen on edelleen kiinteitä. Jonnekin puntariin pitäisi Elvis viedä, että tietäisin onko paino lähtenyt nousemaan.

Aron sai tehdä kotipihassa yhden tunnarin, jossa kapulan hajustajana sai olla Petterin kaverin poliisi-iskä, kun siinä pihassa sattui olemaan. Aron haisteli ympyrällä olevat kapulat tarkkaan ja toi sen oman. Voi kun saisi tämänlaisen tunnarin kokeeseen.
Sisällä tehtiin lihapullan kanssa perusasentojumppaa ja sivulle tuloja.

Lenkit meillä huolestuttavasti lyhenee. Joka puolella oli jäätä, liukasta tai kuraa. Yäk. Vaivasen tunnin sain eilen lenkkeiltyä koko porukan kanssa, partikset tuo koko metsän kotiin turkeissaan.

2 kommenttia: