maanantai 10. lokakuuta 2011

2 tuntia vanha jälki nro 2.

Tälläinen jälki tänään. Sporttrakkeri takkusi jälkeä tehdessä, mutta toimi sitten jälkeä ajettaessa.

Ajettiin Vammalaan (Sastamalaan) mummo-visiitille ja tiesin Vammalan tien varresta hyvän jälkikohdan. Joten jäljen teko mennessä ja jäljen ajo tullessa.
Jälki oli sitten vähän reilu 2 tuntia vanha ajohetkellä. Ilma oli kostea, jälkeä tehdessä ei juuri sillä hetkellä satanut mutta ainakin Vammalassa tuli vettä sillä välillä. Tämä ei kuitenkaan Aronin työskentelyä haitannut ja suoritti tehtävän varsin mukavasti.

Janalla meni hyvin suoraan kohti jälkeä, tarkasti takajälkeä muutaman metrin ja itsekseen hylkäsi tämän vaihtoehdon, kääntyi takaisin ja jatkoi vähän yli jäljen nostokohdan ja sieltä kautta palasi takaisin jäljelle lähtien oikeaan suuntaan.
Aluksi jäljen ajossa oli vauhtia, meni kuitenkin varmasti ja kepit nousivat. Halusin myös maastonvaihtelua jälkeen ja alun kaksi keppiä olivat sellaisessa perussammalmetsässä, siellä terävä kulma ja sitten siirryttiin heinikkoiseen rinteeseen joka päätyi jäkäläkalliolle ja puolukanvarpuihin. Näissä kohtaa vauhti hidastui, mutta jäljestyskin tarkentui. Ihailen näitä kohtia, missä Aron jäljestää nenä ihan sammaleessa kiinni. Kaikki kepit joita oli 4 kpl nousi ja itseasiassa Aron reagoi keppeihin tänään jo muutama metri ennen. Eli taisi saada hajua ja alkoi heti tarkentaa, että missä keppi on. Myös kulmat meni tosi hyvin, ihan viimeisessä teki pienen puoliympyrän, muuten ajoi ihan jäljen päällä hyvin. Oikein loistava suoritus Aronilta.

Ilta muuten pimenee tosi äkkiä, ehdittiin just pois metsästä hämärän tullessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti