tiistai 25. lokakuuta 2011

Samoilla teemoilla vaan jatketaan

Päivän treenisaldona seuraavaa:

Esineruutu Aronille, tallaamassa mukana Jimmy ja Elvis ja jätettiin 4 esinettä ruutuun. Tein vähän leveämmän ruudun kuin yleensä, mutta maasto oli sellainen tasainen kuusikko kohta. Esineitä ruutuun, mutta hyvin kauaksi toisistaan ja eikä ihan nurkkiin. Aron oli hyvin innoissaan ja neljällä pistolla kolme esinettä. Ensimmäiseltä pistolta palasi ilman esinettä, toki esineenä oli ihan pienen pieni pehmokoira, uudella lähetyksellä löysi sen. Ja mikä parasta, eteni niin tällä kuin tänään kaikilla pistoilla suoraan eteenpäin, eikä lähtenyt haahuamaan ympäri ruutua. Kun eka esine oli nostettu, siirryttiin ruudun keskelle ja siitä yhdellä pistolla löytyi Petran muovinen poni ruudun takarajan läheisyydestä. Viimeinen pisto ruudun vasemmalla laidalla tuotti myös esineen, jonka olin pudottanut sellaiseen ohjan pohjaan, hyvin Aron sen haistoi ohi laukatessaan. Eli esinetreeni oli tänään hyvä, enkä jäänyt nyt enää nostattamaan sitä neljättä esinettä, joka sijaitsi edessä keskellä.

Kotipihassa jatkettiin tokolla. Siinä ohjattunouto treeni, jossa kapulat lähellä merkkiä, koiran piti mennä merkille,vaikka ne kapulat olikin siinä parin metrin etäisyyksillä. Hyvin meni. Sitten lähensin kapuloita vielä lähemmäs ja kävin nostelemassa, mutta merkki käskyllä merkki löytyi. Sitten heitin yhden kapulan ja sen haku, hyvin haki. Tämän jälkeen heitin kapulan, mutta pitikin mennä merkille, hitsiläinen kun paineli napakasti kapulaan kiinni, keskeytin ja uusin käskyn merkki, ei kun takaisin kapulaan. Olisko ollut kolmas merkki-käsky, niin meni merkille. Hieno! Sitten taas heittelin kapuloita ja nyt merkille meno, tämä oli päivän paras. Näytti siltä, että Aronin vähän ärsytti, että oli mennyt äsken merkki-käskyllä hakemaan kapulaa, joten nyt kun se tiesi, että merkkikäskyllä mennään merkille, se teki sen raivoisan näköisenä. Superhieno! Tähän lopetettiin tältä erää.

Sitten 4 perusasennosta lähtevää seuraamista. Kaikki lähdöt tapahtuivat ääneti. Kaksi ekaa naksautin jo parin askeleen jälkeen ja kaksi tokaa seurautin pienen pätkän. Olisko jotakin jäänyt mieleen eiliseltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti