perjantai 7. lokakuuta 2011

Huippujälki

Aronilla takana syysloma, ollaan nimittäin kolme kokonaista päivää oltu treenaamatta, näin pitkää lomaa meillä ei vielä ole tainnut ollakaan. Käytiin kuitenkin joka päivä pitkillä lenkeillä, ihanat syyskelit kun on olleet.

Mutta tänään tein jäljen Vatialan hautausmaan taakse. Siinä on sellainen hyvä metsäläntti. Tein jäljestä itsessään hyvin yksinkertaisen, ei mitään uutta eikä ihmeellistä, lyhytkin se oli, mutta annoin vanheta ekan kerran koskaan 2 tuntiseksi. Kävin ensin tekemässä jäljen, sitten kauppaan, sitten kotiin vasta kahden tunnin päästä oltiin siinä jäljen alussa Aronin kanssa. Janakin oli helppo, sellainen, että ei tarvitse miettiä takajälkiä, vaan jäljen nostettua voi vaan mennä.

Jälki

Ja Aronhan meni. Olin etukäteen epäillyt, että 2 tuntia vanha jälki aiheuttaa jotakin, mutta koska Aronin motivaatio oli suorastaan ylitseampuva, se kyllä hoiteli oman osuutensa. Vauhtia oli ja kaksi kulmaa meni näiden vuoksi vähän yli, ympyrät kummassakin, muuten kaikki 3 keppiä löytyi, koira ajoi jäljen superhienosti ja oli ihan innoissaan kepeistä. Kerrankin se oli todella tohkeissaan keppien löytämisestä. Yksi kävelytien ylitys matkalla oli, mutta muuten ihan super :-) Kyllä siitä vielä jälkikoira tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti