keskiviikko 18. elokuuta 2010

aamulla lyhyet harjoitukset

Aron valmistautuu toko-avoon teema sisälsi tänään vain lyhyen reenin:
-takapihalla 2 x liikkeestä maahanmeno, pääpaino oli kuitenkin kohdassa "palaa koiran taakse ja siitä sivulle"- kohdilla. Maahanmenot otin eri suuntiin, kummassakin pysyi maassa vaikka olinkin takana, tosin pää pyöri.
-2 x liikkeestä seisominen ja pääpointti edellisen kaltainen. Tämä kun on tämän viikon uusia juttuja Aronille, harjoittelen sitä Riikan antaman idean mukaan eli koiralle seiso käsky, itse jatkan matkaa eteenpäin, jätän tennispallon maahan jonnekin koiran eteen, kävelen itse koiran ohi ja taakse ja vapautan koiran pallolle. Näin ei tule tassuttelua minun perääni, kun tuijottaa sitä palloa.
-sitten muutama kertaus esteen takana istumisessa, meni 2 kertaa hyvin istumaan heti käskyn kuultuaan. Sitten koko liike ja jes, se onnistui ilman käsi tai muita apuja.

Joten sitten käytiin kunnon aamulenkillä ja itse lähdin iltavuoroon töihin. Tänään ei tehdä muuta, huomenna agilityn alkeet-kurssia ja perjantai-lepoa, että jaksaa sitten la ja su-viettää tehotokoiluja Lentsun silmän alla. Voi että kun odotan jo!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti