lauantai 28. elokuuta 2010

Tervakoski näyttely + tokoreenit

Aamusta aikaisin lähdimme Aronin ja kennelpoika-Petterin kanssa kohti Tervakosken näyttelyä. Siellä bordercolliet tuomaroi Lena Danker, joka piti kyllä kovasti Aronia kauniina, mutta kysyi minulta, että mitäs tuolle hännälle tehdään. Niin, enpä tiedä...Tuloksen Eh ja junioiri-uroksia oli jopa 2 kpl ja näistä Aron jäi toiseksi, myös se toinen unuori sai Eh:n.
Arvostelu meni näin:
13kk ryhdikäs hyvänkokoinen poia, jolla oikeat mittasuhteet. Kaunis pää, hurmaava ilme. Oikea purenta. Hyvinasettunut lapa, hiukan pysty olkavarsi, oikeanmuotoinen rintakehä. Hyvä selkä. Hieman jyrkkä lantio. Liikkuu hyvällä askeleella. Hiukan ahdas takaa ja valitettavasti kääntää häntäänsä selkälinjan yli liikkeessa.

Juu, häntä siis nousi kun juostiin ja tämä on ihan yhteydessä Aronin mielentilaan. Jos sen mielentila olisi "tappotylsää" kun juostaan kehää ympäri, pysyisi häntäkin alhaalla, mutta meillä se on juurikin toisin päin. Ja toivottavasti sillä ei ole koskaan kanssani tylsää :-)

Välittömästi kehän jälkeen tavarat autoon ja Erjan kanssa tokoilemaan. Erja oli myös partiskehissä ja meillä kehän alkoivat lähes samaan aikaan. Joten siirtyminen siis Launoisiin tokoilemaan. Meille uusi reenipaikka ja reenisuunnitelma oli seuraava: avoimen luokan liikkeiden katsastus ja pieni palkitseminen aina liikkeen lopussa, super palkka kaukojen jälkeen.
-liikkeestä maahanmeno: ok, tässä kaikki osat ok.
-luoksetulo: tule-käskyllä tietää, että kohta stopataan, joten ennakoi ihan törkeästi, pysähtyi käskyn kuultuaan, loppu ihan hyvin.
-liikkeestä seisominen: kaikki osat ok :-)
-nouto: liikkurin käsky-sanalla jo nytkähti ja haki virallisella käskyllä hyvin, vähän istui kaukana edessäni mutta suorana kuitenkin.
-kaukot: liikkuri piti kunnon 5 sek käskyjen välillä, ja näissä väleissä Aron kyllä odotti käskyjä, mutta katseli myös liikkuria tms odotellessaan käskyn vaihtoa.
Tämän jälkeen kunnon riekkumiset narulelun kanssa.

Sitten merkkiä: vauhti merkille ihan säälittävä, tälle pitää tehdä jotain, muutamalla toistolla parani.
Sitten merkin kautta ruutuun, näki kun vein lelun sinne ruutuun ja en saanut ajatusta pois vaikka virittelin merkille. Lähti kohti ruutua, mutta korjasi merkille ja sitten käskystä ihan miljoonaa ruutuun. Tää oli hyvä!

Loppuun paikalla-olot, olin piilossa lähes 3 min ja hyvin meni.

2 kommenttia:

  1. Heippa Heidi!

    mun seura järjestää taas epäviralliset tokokisat, ne on 18.9 täällä Vantaalla. Ja tilaa on avossa vielä jos haluat ja ehdit tulla Aronin kans harjoittelemaan =)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Carita kommentista, meillä on tuona samaisena päivänä se ihan virallinen avo, joten 2 viikkoa aikaa vielä tehdä ihmeitä :-)
    Heidi

    VastaaPoista