tiistai 3. elokuuta 2010

koetta varten virittelyitä

Tänään käväisin pikaisesti ennen koirien iltaruokaa Aronin kanssa virittelemässä sitä tulevalla koekentällä. Elikä ohjelmistossa oli ottaa yksi onnistunut paikalla-olo ja vielä siihen vaikeimpaan suuntaa. Viereisellä jalkapallokentällä oli kunnon jalkapallopeli menossa, joten sieltä tuli ihan kivasti häiriötä. Sitten joku pariskunta pelasi jalkapalloa potkien sitä siihen seinään, jonka taakse joskus aiemmin menin Aronia piiloon ja yritin harjoitella avoimen luokan makuita. Aron kävi maahan, pysyi siinä, tosin oli harvinaisen virkeän näköinen, katseli sitä pallon peluuta ja käänsi kerran päätään taakse, kun siellä pyöräili porukkaa. Aron makasi yksin keskellä kenttää. Noin 2 min päästä palasin takaisin, istumisen kautta ylös, kehut ja makupalaa.
Sitten seuraamiseen. Siinä naksuttelin oikeaa kohtaa ja palkkailin tiheästi. Otin monta vasempaan käännöstä ja Aron oli oikein kivasti mukana hommassa. Nyt seuraamisen paikka oli inasen taaempana kuin eilen ja näin ollen ei painanut jalkaani vasten. Sitten otin yhden kokeenomaisen seuruupätkän ja se oli kontaktin, käännösten ja perusasentojen puolesta loistava. Kontakti ei katkennut kertaakaan ja kehuin Aronia runsaasti makupalojen kera näin hyvästä pätkästä.
Sitten vielä yksi pieni reenattava asia, joka muuttuu joka kerta, nimittäin tänne-pitäisi tarkoittaa, että tule eteeni istumaan suoraan ja pidä siinä kontakti. Eilen tuli vino asento, joten tätä piti oikoa. Otin lyhyen kierron kautta tänne-käskyjä ja aluksi ihan ohjasin kädellä, sitten kädet sivulla suorina ja tänne. Tuli pari vinoa ja sitten kaksi ihan oikein hyvää, viimeisellä otin vielä siitä edestä sivulle, mikä oli oikein hyvä siirtyminen. Jes ja jes.
Olisi pitänyt lopettaa tähän, mutta siirryttiin toiselle tolpalle ja ajattelin, että vielä yksi, no nyt Aron tuli suoraan sivulle, kun otin viimeksi yhden edestä sivulle siirtymisen. Äh- mees nyt vielä kerran, mutta sivulle tulee. Just joo. Otin yhden käsiavusteisen ja sitten kiireesti kotio, ei yhtään enempää reeniä.

Tiukkapipona vaadin vielä kotona ruokakupille yhden suoran luoksetulon, tässäkin ekalla tuli sitkeästi suoraan sivulle, nätistikin vielä, mutta kun tätä ei haettu. Lähetin kiertämään koivua ja sanoin tänne ja nyt jes se tuli suoraan eteeni, siitä hyvät ja vapautus iltaruualle. Nyt päätän, etten hinkkaa sitä enempää, kun jos alkaa hinkkaan, tulee kaikenlaista mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti