torstai 12. elokuuta 2010

canis-areenalla

Tänään oltiin Aronin kanssa canis-areenalla ja teemana oli agilityn alkeet. Itse suhtaudun edelleenkin hyvin ristiriitaisin tuntein agilityyn, agirodussa se näytti hauskalta, mutta vaatii se hauskuuskin. Ja kun reenattavaa riittää ihan toko ja pk-jälki osuuksillakin, me ei välttämättä tarvittaisi kolmatta lajia, mutta sittenkin...
No Päivi Nummi vetää canis-areenalla alkeis ja jatkoryhmiä ja miksei me nyt voitasi käydä 6 kerran kurssia ja miettiä sitten, että onko se meidän juttu.

No tämä reenikerta oli oikein hyvä ja aivan oikeaan aikaan, sillä kaoottisista canicross-treeneistä viime viikolta jäi vähän mieltä kaivertamaan Aronin asenne toisia koiria kohtaan. Nyt oltiin hallissa, kaikki muut koirat vieraita ja hyvin erirotuisia ja keskittyä pitäisi minuun eikä niihin muihin. Olin ottanut paljon makupaloja mukaan ja palkitsin Aronia runsaasti. Aron oli oikein rauhallinen, mukava ja reenattavissa oleva. Itse reenit oli hyvin helpot, Aronin mielestä suorastaan pitkäveteiset, suurin osa porukasta harjoittelee ihan tosi perusasioita koirahallinnassa ja esteharjoitukset olivat helpompia kuin viime syksynä pentu-agilitypäivässä, kuten suorita suora putki. Mutta helpoilla harjoituksilla sain koiralle tasaisen mielentilan. Ja Aron tokokoirana on tosi vahvasti vasemmalla puolellani ja pitää kontaktia kiinteästi minuun, joten näillä ihan simppeleillä jutuilla se joutui tekemään jotakin oikealla puolellani sekä katkaisemaan katsekontaktin, kun sillä näytettiin, että kolmen esteen takana on namikippo, jonne pitää irrota minun jäädessä taakse. Joten levollisin mielin kohti lauantaita :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti