tiistai 3. elokuuta 2010

reenilöitä Hannan kanssa Kyötikkälässä

Sunnuntai pidettiin vapaata reeneistä, käytiin ainoastaan lenkeillä. Heti su-aamu kävin kokeilemassa, jaksanko juosta canicross-vauhdilla Aronin kanssa 3 km pätkän, jaksoin ja ihan lopussa Aron meinas ekan kerran nostaa koipeaan, muuten se veti tukka putkella kanssasi. Verryttelyt tietysti ennen ja jälkeen. Ja treenivapaata piti pitää vielä maanantaikin, mutta kun Rajalan Hanna niin pakotti :-) lähdin yhteisreenilöihin iltasella Kyötikkälään. No ei Hannan niin kauheasti tarvinnut suostutella.

Kirjoitan kenttäreenistä pikaisesti.
Ensin otin esineruutua varten muutaman valmistavan harjoituksen, esineen nostoja siis istuen eteen.
Sitten tulikin jo Hanna ja Enni kentälle, jotka meni paikalla makuuseen ja itse otin jotenkin kauhealla kiireellä liikkeestä ja narulelusta toiseen. Ei mitään järin hyvää reeniä siis, mutta jotakin tehtiin. mm. pientä a-estettä noutokapulan kera. Tässä Hanna huomasi, että Aron hyppää alas aika korkealta, tätä voitaisiin vielä tehdä niin, että tulee alemmas esteeltä. Seuraamisissa painoi jalkaa vasten ihan kunnolla, tätä pitää taas muokata naksulla.
Sitten päivän kohokohta: Aron kävi tauolla hetken autossa ja otettiin sitten seuraamisen yhteyteen laukauksia eli kaksi laukausta seuraamisen aikana ja vasta käännöksen jälkeen palkka. Meni todella hyvin, ei siis reagoinut laukauksiin ja seurasi melko tiiviisti. Askel lähempänä ollaan taas siis pk-kenttäsuorituksia.

Sitten käytiin esineruutuilemassa ja tähän oli tosi tosi tyytyväinen. Ruutu 20m leveä ja 50 syvä. Takakulmissa jo Heimon nostamat esineet, hanska ja lomakko. Kumpikin nousi, ei ihan luotisuorilla pistoilla, mutta palautus oli loistava ja esineiden luovutus istuen. Ei ollut siis mitenkään iso homma siirtää esineiden luovutus seisten tilanteesta istumiseen. Aron sai maksalaatikkoa palkaksi ja oli hulluna palkkaan.
Hyvä reenit ja kiva Hanna ja bc:t Enni ja Heimo!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti