perjantai 28. tammikuuta 2011

Isoa ja pientä tunnaria

Aron teki aamulla kotipihassa yhden tosi onnistuneen tunnarin. Ei siinä sen ihmeempää, mutta haisteli kapulat läpi ja toi sen oman. Hyvä.

Iltasella tehtiinkin sitten olohuoneessa tulitikkutunnaria ja ensimmäinen tunnari oli menestys, 5 tikkua rivissä ja koira kävi koko rivin läpi kunnes tuli sen viimeisen ja oikean kohdalle. Voi miten super! Tämä piti kyllä saada ikuistettua videolle ja tehtiin sen vuoksi muutama tulitikkutunnari lisää, tosin Aron kävi viimeisessä (onnistuneessakin) tunnarissaan tökkäsemässä videokameran kumoon ja video kuvaakin sitten vaan mattoa ja taustalta kuuluu, kun meikä riemuitsee oikean löytymisestä. Ensimmäisen ja viimeisen tulitikkutunnarin väliin mahtui pari sähellystunnaria, joissa Aron kävi nosti ensin oman, tiputti sen ja etsi pitkään sitä oikeaa uudestaaan. Hauskaa kuitenkin.
Näissä onnistuneissa tunnareissa on ollut aina sama tekijä eli minä joka teen itse sen tunnarin. Sama onnistuminen pitäisi saada aikaan myös liikkurin kanssa, en tiedä ottaako Aron jotakin häiriötä vieraasta liikkurista, mutta sen olen huomannut, että jos ympäristössä on paljon hässäkkää siinä vaiheessa kun tunnaria tehdään, lähtee Aron jotenkin häröillen etsimään ja helposti nappaa vaan jonkun. Jotakin pitäisi tähän kohtaan keksiä, että sen ajatukset on täysin oman etsinnässä kun sanon etsi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti