tiistai 18. tammikuuta 2011

Olohuonereenejä

Tänään on treenailtu vain olohuoneessa.
Viime viikolla taisin aloittaa naksutemppuna takapään kohdentamista. Tänään sitten jatkoin sitä ja naksu tulee, kun takatassut on tyynyllä.

Video

Tästä on tarkoitus edetä agilitykontakteille.

Me myös leikittiin, video ota koppi.

Näiden lisäksi tehtiin kaksi onnistunutta tunnaria kotipihassa. Ensin laitoin 15 kapulaa kolmeen riviin ja oma oli siellä takimmaisessa rivissä. Aron aloitti haistelun suoraan takimmaisesta rivistä ja toi sieltä oikean. Tehtiin hetki jotain muuta ja sitten tunnarille eri suunnasta, nytkin toi oikean, mutta sadattelin itseäni, että minun pitäisi muistaa, että yksi onnistunut tunnari per kerta riittää. Tässä on aina vaara, että koira epäilee, että teinkö oikein kun kerran uusitaan. Niitä onnistuiden tunnarien määrää vaan pitäisi kasvattaa.

Iltasella jatkettiin vielä sohvakontakteja video.

Ja tehtiin kaukoja kotipihassa. Näistä ensin istu-seiso-maa sarja ja sitten seiso-istu-maa ja lopuksi vielä molemmat sarjat putkeen, olin noin 5m päässä koirasta. Koko rimpsu meni hyvin paitsi viimeisessä seisomisesta maahan-menossa tuli jotain ylimääräistä, mutta palkkasin silti, kun teki kaikki vaihdot käskyn mukaan ja odotti seuraavaa käskyä. Joten seuraavat kaukotreenit pitää sisällään seiso-maa-jumppaa. Mutta ei sen enempää tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti