perjantai 14. tammikuuta 2011

Maksimaalinen vauhti

oli eilen iltasella teemana. Erittäin järkevään treeniaikaan eli 21.15 olin koirineni Kangasalan prisman parkkipaikalla, jossa on kyllä ruhtinaallisesti tilaa tuohon aikaan, valoa myös.
Joten verryttelyjen jälkeen Aron katseli, kun kävin laittamassa ruutumerkit ja pallon valmiiksi. Ja siitä hetkestä sen ajatus oli kyllä sinne ruutuun, sillä ensin täytyi ottaa kontaktia ihan eri suunnassa, että päästiin siihen lähetyskohtaan. Mutta illan teema kyllä toteutui.
Ensin miljoonaa ruutuun pallolle, sitten Aron istumaan, noutokapula maahan eteen ja kävelin 40 metrin päähän, josta huusin tuo ja Aronhan toi. Palkkasin vauhdista ja tämän jälkeen vauhtiluoksetulo eri suuntaan, koira maahan, matkaa semmonen 30 metriä ja sieltä tule. Jestas kun se tuli, kävi jarruttamaan 3 metriä ennen minua ja sieltä liukui eteeni istumaan, törmäysvaara lähes, mutta juuri ja juuri pysähtyi eteeni. Näytti siis erittäin vauhdikkaalta. Tämän jälkeen saikin mennä takaisin ruutun, jossa ei nyt ollut mitään valmiina, mutta takarajalle meni ja seisomispaikka oli kyllä lähellä oikeaa takamerkkiä ruudun sisällä. Koira seisoi paikallaan ja kehuin kävellessäni kohti ruutua ja pallo sitten sinne.
Loppuun 4 vauhdikasta merkille menoa eri suunnasta, pallo lensi ja ensimmäisen kerran nopean palkkauksen ansiosta paikka merkin takana oli mielestäni hyvä. Kivaa oli.

Sitten keräsin tavarat pois ja annoin koiran vähän tasaantua, kunnes mentiin ihan eri puolelle Prismaa tekemään vielä tunnari. Vein kapulat Mustin ja Mirrin oven eteen, kapulat eivät olleet lumessa vaan lumesta suleneella kivetyksellä. Lähetin Aronin kapuloille melko kaukaa ja hiljensi vauhtia itse ennen kapuloita, toi oman mikä oli sairaan hienoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti