lauantai 4. kesäkuuta 2011

Jälki nro 14 ja esineet

Eilen illalla nähtiin Hanna R:n eiku Hiltulan kanssa metsätreenissä. Teimme jäljet toisillemme, jotka jostain ihmeen kaupasta loppuivat saman polun vastakkaisille puolille lähes samaan kohtaan. Kummankin koiran jäljillä oli 5 keppiä, joista keppi nro 2 ei ollut kummallekaan suosiollinen.

Mutta jälkien vanhetessä käytiin ensin esineruudussa. Ruutu puolikas leveydeltään ja syvä 50 m. Enni kävi ensin ruutuilemassa ja sitten Aronin vuoro. Aronille oli vietynä 4 esinettä, joista nostatin 3. Varsin mukava suoritus, jossa kakkosesineen välissä koira hommasi jotakin takarajalla, mutten nähnyt, että mitä se siellä oikein teki. Kuitenkin ihan kivasti löysi esineitä ja viimeinen esine oli meille ihan uus juttu, ilmastointiteippirullan loppupala. Hyvä että Aron tuon haistoi, itselleni ei olisi tullut mieleenkään, että tuokin on esine, mutta siksi juuri en halunnut edes nähdä, mitä Hanna sinne ruutuun vei. Enhän tiedä siellä kokeessakaan, että mitä sielllä on.

Jälki oli muuten Aronilta loistosuoritus, paitsi se kakkoskeppi jäi. Hanna sanoi, että kulki koko ajan ihan jäljen päällä ja meni sen kepinkin ihan yli. Itsestä tuntui, että alkumatka oli kauheeta kohellusta, lopusta alkoi tasaantua. Tosin jälki oli 600m pitkä ja Aronille helppo. Jana meni ihan oikein ja tunnelma kaikesta ihan jees.
Kiitos Hanna mukavasta metsähetkestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti