torstai 9. kesäkuuta 2011

Vapaapäivillä

Tänään vietetään Aronin kanssa vapaapäivää treenailujen suhteen. Ulkona edelleen hellettä, joten uittaminen Vehoniemen rannalla oli päivän kohokohta.

Eilen oltiin iltasella agilityreeneissä. Siellä harjoiteltiin tekniikkatreeninä 3 hyppyesteen kanssa takaakiertoja. Nämä agilityntekniikat on minulle niin vaiketa, mutta eiköhän ne loksahda pala kerrallaan minulle, jotenkin tuttuja minulle on nyt valssit ja persjätöt, eikö siinä nyt ole jo hyvä alku? Laura sanoi, että Aron tekee juuri niinkuin pitää, jos vain itse tiedän minne mennään. Joo ihan kiva tieto :-) Keppejä otin erikseen ja niissä nyt toinenkin pala verkoista pois. Aron etenee loistavasti pujotellen eikä näyttänyt häiriintyvän verkon puuttumisesta. Mukavaa edistyä tässä. Myös puomia erikseen ja tämänkin tuntuu kivalta.

Katselin myös syksyn tokokalenteria. Alustavasti suunnittelin, että korkkaisimme evl-luokan elokuussa, mutta syyskuussakin on mukavia kokeita tiedossa kuten Toijalassa piirinmestaruudet tai Valkeakoskella Partacolliet ry:n järjestämä tokokoe. Ensi viikolla voitasiin tarttua siis ohjattuun noutoon, tämän pohjia me ollaan tehty viime kesänä, mutta Aron on melko varmasti unohtanut tuon. Ja evl.n z-kuvio on meille ihan tuntematon juttu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti