maanantai 4. heinäkuuta 2011

Motivaatio!

Otsikon mukainen teema alkoi tänään :-) Pohdiskelin meidän viikonlopun treenejä ja luin tarkaana Pian ja Kaarinan kannustavat viestit (kiitos kun jaksatte kommentoida!)ja päädyin siihen, että vähemmän on enemmän tai parempi reenata vähemmän laadukkaasti kuin paljon kaikkee. Ja nyt kun koe lähestyy, on meikäläisen nyt vaan pysyttävä järkevänä.
Joten mitä se siis tarkoittaa. No tehdään sellaisia treenejä, joissa koiran ja oma motivaatio pysyy noususuunnassa. Se kuuluisa itsetunto kun vaikuttaa ohjaajallakin kaikkeen. Ollaanhan tässä jo koko kevät treenattu, ihanaa kun Piakin voi vaan todeta, että Aron osaa esineet ja selviytyy alokasluokan jäljestä. Ja jos nyt alan säätämään, että kovempaa pitää mennä sinne ja tiukemmin pitää tänne, ei hyvä seuraa.
Joten tänään vain yksi treeni, helppo esineruutu. Oma tallaama 15m leveä kaista ja 55m syvä. Sisälsi 2 esinettä, ensimmäinen oli noin 30m kohdalla ja toinen takarajalla. Ensimmäinen pisto ja koira samantien esineellä, palautti hyvin ja nakkia palkaksi. Toinen lähetys ja lähti hyvin, eteni takarajalle, esineen tuontivauhti taisi olla kovempi kuin meno vauhti, tosin laukkasi mennessä ja tuli miljoonaa tullessa :-) Tästä palkaksi hirmu iloinen riekkuminen ja lelun kanssa ravistelut. Annoin koiran rallatella lelu suussa ja molemmille jäi hyvä fiilis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti