perjantai 8. heinäkuuta 2011

Tokoa Pirkkalassa

Tänään valmennusryhmän kanssa tokoilemassa Pirkkalassa. Kirjoitin jo valmennusryhmän blogipäivityksen ja pitkään mietin, mitä kukakin teki siellä ja lopulta julkaisin, teksti katosi taivaan tuuliin ja otsikko vain jäi. Joten oma blogi saa nyt pikaisen tilityksen.
Porukalla paikka istuminen ja makuu, koirat hyvin lähekkäin, ehkä metri välissä.
Aron teki vuorollaan ruutua, jota se ei löytänyt vaan meni luoksetulomerkeille. Tunnaria, jossa vanha virhe palasi ja haki sen oman viereisen. Ekan kerran tulin koiraa vastaan ja sanoin, että tää ei ole kiva juttu. Aron oli heti menossa hakemaan sitä oikeaa, mutta aloitettiin liike alusta, nyt tuli oma. Myöhemmin tehtiin tunnari niin, että se oma oli ruohon alla. Nyt Aronin piti haistella pitkään ja hartaasi ja lopulta onnistui. Tehdään nyt näitä piilotettuja tunnareita taas vähän aikaa.

Tehtiin myös ohjattua ja olipa se nyt vaikeeta. Oikee piti hakea eikä siitä tullut yhtään mitään. Kapulat hukkui nurmeen ja lähti kyllä oikealle, mutta meni jollekin merkille. Voi jestas. No tämän tein myöhemmin vielä hiekalle ja nyt teki loistavan merkille menon sekä lähti ihan oikein oikealle.

Aronilla kuitenkin hirmu kiva asenne ja pääsi vielä uimaankin Pyhäjärveen. Ja minä sain Maijulta 70 kpl uusia tunnarikapuloita, joten nyt taas kelpaa treenata. Samoin tilaukseen meni ne painavat punaiset tokomerkit, pitää meillä olla kunnon välineet :-) Mutta treenattavaa on vielä julmetusti tyon ohjatun suhteen....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti