torstai 29. joulukuuta 2011

Perhe-agilityä

Eilen olin tallilla treenaamassa perhe-aglitytunnelmissa. Olin luvannut Petralle, että sekin pääsee kokeilemaan agilityä Jimmyn kanssa, mukana myös Petran kaveri Anniina, joka myös innostunut kaikenlaisesta eläinten kanssa puuhastelusta.
Itse tietysti harjoittelin Aronin kanssa meidän kehittämiskohteita, kuten pujottelua ja keinua. Onneksi kuitenkin nuo tytöt mukana, sillä helposti juoksuttaisin Aronin yli, nyt tytöt sai tehdä Jimmyn kanssa sillä välin kun Aron veti henkeä. Elvis oli meillä mukana myös, koska kolme tyyppiä ja jokaiselle koira. Käytiin alku ja loppukävelyt ja kaikki pääsivät tekemään halliin jotain. Vanha koira Jimmy nyt teki kahden lapsen kanssa ja hauskaa oli. Elvis kun ei ole tuossa hallissa ollut, meni jokusen aikaa, että se pystyi keskittymään.Sille on hyvä treenimittari se, että pystyykö se leikkimään lelulla. Heti kun narulelu alkoi kelpaamaan, sai se hypellä paria matalaa hyppyä. Tehtiin myös matalalla olevaa rengasta, Elvistä jännitti kovasti.

Aronin kanssa siis pujottelua, hyvin menee. Tein eri kulmista ja jätin itseäni niin oikealle kuin vasemmalle puolen. Kaikeinlaisia vaihto-ehtoja siis. Keinua ensin niin, että minien pöytä oli keinun pään alla, helpotettu versio siis. Sitten normikeinua ja sitä pienen radan osana.
Hyppyytin Aronia myös pienellä jumppasarjalla, jonka loppupäässä oli tokohyppy, nostin tokohypyn korkeutta samaan tapaan kuin kotona, eli joka kerta eri korkeus. Tässäkin saatiin onnistumista eli hyviä hyppyjä. Kaikessa treenissä tarkoitus vaan nostaa Aronin itsetuntoa ja sitä kautta motivaatiota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti