perjantai 2. joulukuuta 2011

Torstain SdP

Koettiin eilen onnistumista ja ihanaa yhteishenkeä Aronin kanssa Sdp-hallissa. Anu oli suunnitellut meille 19 esteen radan, joka oli profiililtaan niin selkeä, että pysyin jopa suurimmaksi osaksi ihan mukana, että mihin sitten mennään.
Radan uutena juttuna oli leijeröinti niin, että koira juoksi putkeen, joka kulki puomin alla ja jatkoi rataa siellä puomin toisella puolen käskytykseni mukaan. Hyviä onnistumisia saatiin, kun Anu vei Aronin narulelun sinne toiselle puolen. Hyvin irtosi Aron eikä jäänyt odottelemaan minua. Sitten tehtiin ilman leluhoukutusta ja vähänkös oli hienoa. Aron vilkaisi kerran minua, mutta koska hyppykäsky tuli oikeassa kohtaa, jatkoi Aron rataa :-)

Toinen selkeä merkittävä kohta oli tuon hallin keppien pujottelu, joka tehtiin nyt ensimmäistä kertaa ihan ilman verkkoja. Tosin piti tehdä ainakin 8 yritystä, kunnes pujotteli loppuun asti. Kyllä tästä vielä hyvä tulee, kun saadaan lisää onnistuneita toistoja.

Kontakti-esteinä suoritettiin tänään a ja puomi ja näissä hyvä onnistuminen. Ihan hirveen kiva onnistua ja Petterikin kysyi, että "voitiksää# kun olin niin tohkeissani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti