tiistai 29. toukokuuta 2012

Haastejälki

Koska me ei suuremmin reenata, huomenna on fyssari, niin pienesti vaan. Tänään tein Aronille 300m pitkän haastejäljen, joka vanheni sen 1½ tuntia, sisälsi kaksi keppiä.
Haastejälki siinä mielessä, että meidän jana on alla olevassa kuvassa, jälki lähtee oikealle ennen isompaa hiekkakasaa ja jäljen ensimmäiset 10m on hiekalla.

Aron teki loistavan suoran janan, täydellisen jäljen noston ja otti vielä oikean suunnan, jes! Hiekkakasojen jälkeen mentiin rinnettä alas, jossa oli ensimmäinen keppi, hyvin löytyi. Tästä matka jatkui kuopan pohjalle, josta tuli nousu ylös toiselle ja vikalle kepille. Alla kuva rinteestä.

Aron jäljesti hyvin, hetkeksi jälki hukkui, kun tultiin sellaiselle hyvin vihreälle kohdalle, missä oli jotakin vihreetä kasvistoa tiheästi, tässä kohtaa siis Aron teki pienen silmukan. Aina jos Aron hukkaa jäljen, se yleensä heittää sellaisen silmukan, missä se palaa sinne, missä se jälki kulki. Jos siis pysyn ihan paikallani, tulee Aron yleensä mun takaa vielä uudestaan ja näin teki nytkin, että koira itse varmisti jäljen kulun.

Tästä mentiinkin sitten rinteeseen, jonka päällä oli se viimeinen keppi, löytyy tuosta kuvasta,  minkä Aron nosti hyvin. Well Done.

Ja kun olen pitänyt päiväkirjaa meidän jälkitreeneissä, on Aron jäljestänyt tässä kuussa 5.19 km ja sen keppien nosto prosentti on 77.5%. Tavoittena on tietysti se täysi 100, joten tavoitellaan sitä sitten kesäkuun treeneissä :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti