maanantai 28. toukokuuta 2012

Valkkuryhmän tokot

Tänään treenipaikkana oli Viinikan puisto. Ihan kuin olisi ollut ulkomailla,
kun en ole tainnut tuolla koskaan edes käydä, vaikka ihan Tampereen Nekalassa oltiin. Ilma oli suosiollinen, puistossa paljon ihmisiä sekä koiria ja ryhmästäkin lähes kaikki paikalla.

Aloitettiin paikalla-oloilla, hyvin meni sekä istuminen että makuu. Piileskeltiin pusikon takana, varmaan aika huvittavaa ulkopuolisten silmissä. Sitten erikseen harjoiteltiin ympyrällä ylös ja alasmenoja, päätin erityisesti vahvistaa niitä, joissa Aron on maassa ja muut käskee istumaan, nousi se sieltä pari kertaa muiden käskystä, mutta ehkä 5 kertaa pääsin palkkaamaan siitä, että ei noussut.

Yksilöissä tein Maijun parina ja Aron teki kaikkea sellaista, mikä ei vaadi lihaksistolta suuria. Kuten luoksetulossa ei kutsuttu luokse, vaan namipalkka siitä että pysyi makuussa, ruudussa sitä, että ei kutsuta sivulle, vaan pysyy ruudussa parinkin käskyn jälkeen. Tunnari tehtiin myös ja siinä löytyi oikea kapula, tosin hetki meni, että Aron ylipäätään löysi ne kapulat ruohon seasta, hukkuivat aika hyvin pitkään nurmeen.  Hyvin meni myös z-liike, jossa koira teki asennot oikein eikä ääntäkään päästänyt, palkkasin kerran keskimmäisellä suoralla, kun teki istuminen siinä niin hyvin. Koiran mielentila oli loistava.

Erikseen juoksutin näyttelyjuoksutusta, ehkä tätä treenaillaan nyt kaikissa mahdollisissa paikoissa jatkossakin :-) Että semmoset treenit, missä treenattiin ihan pienesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti