keskiviikko 9. syyskuuta 2009

kaupungissa

Eilisen päivän pidin tarkoituksella Aronille kevyenä, joten virkeyttä oli näkyvissä heti työpäivän jälkeen housunpuntteihin härkkimisenä. Siirsin härkkimisen noutokapulaan ja otettiin naksuttelua kapulaan. Muutaman jakson tein myös metallikapulalla, tarttuu se pentu siihenkin kiinni. Illalla otin vielä uuden naksusession puukapulaan ja nyt kapulan pitoon tuli vähän kestoa, naksu tuli ilmoille kun pentu nosti kapulan maasta ja piti sitä hetken suussa. Hyvin meni ja naksua kuului.

Isojen poikien kanssa harrastin yleistä liikuntaa, nyt juostiin vaiko hölkättiin 5 km ja alku ja loppukävelyt päälle. Pieni matka juoksioiden mittarissa ja meikäläisen nahassa se tuntui, mutta näitä yritän nyt ottaa 2 kertaa viikossa, niin eiköhän kunto ala koheneen.

Sitten matkittiin Riikan ja Loiston tekemisiä ja lähdettiin näyttämään rautatie-asemaa pennulle. Lapset lähti mukaan sillä idealla, että tekevät karkkipussit rautatie-aseman tunnelin makuunissa. Pentu kulki reippaana meidän mukana ja kierreltiin siellä asemalla, liuku-ovista mentiin,tunnelissa ja tullintorin kauppakeskuksessakin. Lapset olis halunnut viedä pennun rullaportaisiin, mutta tässä vaiheessa minä toppuuttelin. Ja herätti tämä pentu ihmisissä huomiotakin, moni pysähtyi silittämään pentua, yksi mies oli varmaan lukenut viime päivien aamulehteä, sillä epäili pennun olevan paha-peto. Makuunissa pentu yritti syödä kaikki lattialle tippuneet karkit, niin siinä sitä sitten oltiin suu täynnä aarteita. Junalaiturilla istuskeltiin ja katseltiin helsingistä tulevaa junaa, tässäkin vaiheessa pentu puuhasteli tupakantumpin kanssa, sillä kaikki syötäväksi kelpaavan se kyllä bongaa. Pentu sai ruokaa kontaktista ja sitähän tämä tarjoili oikein runsaasti. Hyvin meni!! Lopuksi autoon loppunamien kera. Tätä olenkin tehnyt nyt joka kerta autoon mentäessä, että annan sille namia sinne autoon ja se on aihetuttanut sen, että autoon meno on hirmu kivaa, Pentu yrittää itse päästä sinne autoon, ihan ei vielä pysty loikkaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti