tiistai 1. syyskuuta 2009

reipas tiistai

Tänään heti töiden jälkeen lähdettiin Aronin kanssa kauppareissulle. Aron lähti syömään päiväruokansa Kangasalan prisman parkkikselle ja aluksi käveltiin siinä prisman ympäristössä. Aron sai ruokaansa aina palkaksi kun käveli kauniisti hihnassa ja otti kontaktia. Sujui mukavasti ja ympärillä meni kyllä ihmisiä ja autoja, kun neljän maissa siinä pyörittiin. Parkkeerasin autoni heti alkuun vähän sinne reunemmalle ja siinä auton vieressä vähän leikittiin kahdella lelulla. Kun leikki alkoi toimimaan eli Aronin rohkeammin leikkiessä, laitoin koiran autoon ja sinne tuli loppukippo ruokaan. Kävin äkkiä kaupassa ja takaisin tullessa Aron nukkuikin täyttä häkää autossa. Eli loistavaa, tämä autoilu ja sinne jääminen onnistuu huutamatta.

Kotinaksutteluina meilä oli alusta ja siinä paikalla seisominen hetken. Nyt pilkoin aina valmiiksi 5 makupalan kasoja ( broilerpyörykkää), ettei jakso veny liian pitkäksi. Ja sitten kun Aron meni alustalle ja seisoi siellä sen hetken purematta alustaa sun muuta, se saattoi saada jo ekalla naksulla heti ne kaikki 5 namia palkaksi. Ja tällä tavoin sainkin ihan muutaman sarjan jälkeen pennun, joka asettuu hiirimatolle ja seisoo siinä odottaen naksahdusta. Jatkossa otan vähän lisää kestoa, että lopputuloksena tulee "mene alustalle ja seiso siinä kunnes toisin ohjataan"-käytös.

Kotipihassa vielä vähän leikittiin kahdella lelulla ja pohdin Aronin leikkiä ja sitä, että onko se siitä palkitsevaa. Tähän vastaan itse, että en tiedä ainakaan toistaiseksi.

Isojen poikien kanssa käytiin tänään vain sporttilenkki, matkaa 8 km, josta juostiin/hölkättiin 5 km.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti