perjantai 18. syyskuuta 2009

onnistumisia

Kiirettä pitää, huomenna Valkeakoskella piirinmestaruustokot ja ne on työllistäneet minua tämän viikon. Osallistujille on tervetuloa-kirjeet lähettty ja arvostelukaavaakkeet kirjoitettu. Mutta on me silti puuhastelut koirien kanssa:

Aron jäljesti eilen todella hyvin. Teemana oli kokeilu, joten pelto/nurmijäljen päässä oli lelu palkkana. Josko tätä kautta kiire loppunameille helpottaisi. Aron kyllä silminnähden pettyi, kun lelu oli jäljen päässä, se oli sen näköinen, että mitäs tää täällä tekee. Hämmenyksen jälkeen lelulla leikkiminen oli mukavaa. Siitä samantien tein kakkosjäljen metsään sammaleelle. Aron oli intoa piukassa kun mentiin kohti jäljenaloituspaikkaa, se häntä pystyssä laukkaus sinne ja tosi hyvin se jäljesti myös sammaleella. Nyt laitoin jäljelle puolesta välistä eteenpäin broilerpyörykän muruja, näitä Aron söi sieltä jäljeltä tarkkaan. Mutta loppupalkasta se taas pettyi, siitä huolimatta heitin narulelua sille siellä metsässä ja se intona meni perään, välillä narulelu hukkui mustikanvarpujen sekaan ja nenää käyttämällä Aron se hukkunen lelun löysi, hyvä Aron. Olimme kumpikin lähes suomenmestareita kun sieltä metsästä tultiin autolle.

Aron on myös naksuillut maahan-menoja ja olen liittänyt siihen mukaan käskyn/ vihjeen maa. Näitä on otettu paljoooon. Ja nami maistuu vaikka missä Aronille, sen ahneus on aivan käsittämätöntä.

Elvis kerää voimia piirinmestaruuksiin, epätoivoisena toivon, että motivaatio nousee, kun ei viikkoon tehdä mitään. Olisko se lauantaina, että jes vihdoin mun vuoro.

Ja juoksulenkillä kävin eilen isojen poikien kanssa, 5 km menee jo ihan kivasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti