tiistai 1. syyskuuta 2009

maanantain reenit

Kirjaan pikaisesti eiliset reenit:

Aron teki nurmikkojälkensä. Meni todella hyvin. Valmistelin jäljen huolelllisesti, ensin noin 7 metriä suoraan, sitten yksi suorakulma ja kääntyminen vasemaan ja siitä suora 4 m, lopussa namit kannellisessa purkissa. Myös jäljelle virittäytyminen tehtiin ja Aron tarkisti jokaisen jäljen, eikä hukkanamejä jäänyt kuin ihan muutama.

Naksuteltiin melko paljon keittiössä, minä taas vähän innostuin. Tehtiin kosketusalusta-hommia. Ja huomasin kuinka älykkään kaverin kanssa olen nyt tohuissa, koska eilen otettiin hampailla tarttumista lusikkaan, sain ihan muutaman naksun jälkeen käytöksen, jossa Aron menee alustalle ja samalla nostaa sitä hampaillaan irti maasta. Voi kääks. Se oppii yhdestä naksusta. Sitten piti purkaa tätä ja lopulta sain sen mitä halusin, kriteerinä oli, että mene alustalle seisomaan, kestoa seisomiseen ihan hetki. Ihan huippua!!

Elviksen kanssa tokoiltiin vähän hätäiset tokoilut, mutta yksi kaukoissa istu-maahan-istu 7 metrin etäisyydeltä onnistui. Vähän stoppeja ja muutama nouto, missä meno kapulalle oli metrin ja minä siellä koiran takana kaukana, jolloin paluumatka kapula suussa on pidempi, vasta toisellanoudolla tuli laukalla.

Metsässä käytiin myös kaikkien koirien kera, mutta mentiin pennun vauhdilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti