perjantai 4. syyskuuta 2009

torstai

Työpäivän jälkeen naksutteltiin Aronin kanssa samalla kuin ruoka valmistui perheelle. Aloitin jo eilen hampaat-vihjeen opettamisen. Tarkoitus on, että vihjestä koira tietää, että sen hampaat katsotaan. Koiran tulisi oma-aloitteisesti työntää kuono kättä kohti ja pitää kuononsa paikallaan, jolloin nostan sen huulia. Tätä sitten harjoiteltiin ja Aron oli tästä kyllä ihmeissään, tarjoaa aluksi kuonoaan hyvin, mutta sitten kun nostin kriteeriä, tarjonta hiukan sammui.

Pienen tauon jälkeen otettiin vielä vähän alustaa ja taas tauon jälkeen kosketuskeppiä. Keppiharjoitukset meni parhaiten.

Petralla alkoi tänään jumppa ja käytin hyväkseni tämän jumpan odotusajan, eli tein Aronille liikuntahallin taakse jäljen nurmikolle, nyt tein ensin metrin suoraan ja sitten vähän kaaria. Aron tarkkuus parani loppuakohti, ensimmäisellä metrillä meinasi lähteä rynnimään, mutta nyt loppupalkka ei ollut kipossa vaan kekona maassa, loppunamit siis purkkiin jatkossa.

Tästä jatkettiin kangalan keskustaan ja siellä vartin verran kaupunkikävelyä, nähtiin tuttuja ja tuntemattomia, yksi bordercolliekin tavattiin :-) Reipas pentu, joka sai palkkaa kontaktista.

Elvis ja Jimmy pääsivät tänään vain lyhykäiselle remmilenkille ja löytötexin pihassa otin lyhyet tokotukset Elvikselle. Häiriöitä oli, mm. yksi kaaupan eteen jätetty haukkuva koira. Seuraamista, liikkeestä maahanmeno, luoksetulo topilla (nyt toppas) ja loppuun tosi onnistuneet kaukot. Ihan positiivisesti meni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti