sunnuntai 20. syyskuuta 2009

sunnuntain reenejä

Pikaisesti sunnuntain reenailut:
Aron teki sekä keittiössä että takapihalla maa-käskyn sisäänajoa. Eli otin usean session aina 6 makupalaa ja naksua heti kun menee maahan, ennen maahanmenoa sanon käskyn maa.
Lisäksi naksuttelin vähän noutokapulaan tarttumista.

Kävimme sosiaalikävelyllä Suoraman ympäristössä, näin sunnuntai-iltaisin on väkeä liikkeellä ja kohtasimme monta koiraa, ihmistä, mopoa, pyöräilijää, lasta, aikuista jne. Kontakti oli Aronilla ihan huikea, mentiin jopa ympyrää yhden saksanpaimenkoira-pennun ympärillä eikä se kertaakaan katsonut sitä pentua, Aron kun tiesi, että minulla on taskussa yksi sen ateria, joten parempi syödä kuin vouhottaa. Ja kontaktista se saa hyvä sanan ja sitten annan taskusta yhden turvotetun kuivamuonan. Petteri oli myös mukana ja se näytti Aronille tolpankiertoa hiekkakentällä. Aron laukkaus perässä ja Petteri uskoo, että kyllä tästä vielä hyvä tulee. Lisäksi leikittiin kolmisteen pikkupatukalla, siis Aron, Petteri ja Minä. Mukavaa oli!

Elvis teki oman lenkkinsä samalle suoraman kentälle ja siellä reenasimme nurmikentällä eilisiä virheitä. Ensin lyhyt makuutus ja siinä vahvistin ripeää istumaan nousua hetken makuun jälkeen. Ei noussut taaskaan ekalla käskyllä, joten liian hyvin se on oppinut, että jos maataan ni maataan. Sitten hyppyä, ensin sitä hypyn takana istumista, sitten hyppyä niin, että olimme kasvokkain Elviksen kanssa ja este seenä sivussa, hyppy-käskyllä piti hypätä ja sitten tulla luokseni. Ei ollut helppoa, mutta muutaman helpotetun harjoituksen jälkeen alkoi onnistua. Siteen kaukot kertaalleen ja hyvin meni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti