torstai 3. syyskuuta 2009

vauhtia riittää, ainakin Aronilla

Kirjaan taas jälkikäteen eiliset reenailut:

Aron valvottaa minua puuhailemalla ja reikkumalla yöllä, mistä sitä energiaa oikein tulee. Joten nyt tein päivän ohjelmaan vähän muutosta eli isoimmat aktiviteetit ihan iltaan. Joten töistä tullessa tehtiin naksuhommia keittiössä, jatkettiin alustaa eli nyt Aron menee hiirimatolle ja jää sinne seisomaan ja odottamaan naksua. Laitoin myös alustan nyt vähän kauemmaksi, ehkä parin metrin päähän, joilloin saan jo vähän liikettä aikaiseksi. Palkan se tulee syömään viereeni. Mukavasti meni.

Sitten lähdettiin hakemaan Petteri päiväkodista ja samalla tuli taas autossa oloharjoitusta ja käytiin pennun kanssa siinä päikyn pihassa. Lapset ihasteli ja silitti pentua ja Petteri sanoi, että toi on mun pentu :-)

Kotona pentu otti sitten päikkärit ja niistä herättyään puuhasteli noin 2½ tuntia lelujensa, luidensa ja lasten kanssa. Petteri osaa tosi hyvin leikkiä pennun kanssa kahden lelun leikkiä, ihan kateeksi kävi. Viimein kun lapset meni nukkumaan lähdettiin kahdeksan jälkeen autolla kyötikkällään. Tein Aronille jäljen pellolle, 7 metrin suora, siitä mieto kulma ja vielä 4 metriä, kunnes loppupalkka purkissa. Aluksi Aron meni ensimmäiset metrit melko reippaasti, tarkkailin sitä tosi tarkkaan, mutta huomasin, että se tarkistaa joka askeleen, mutta aluksi ei syönyt kaikkia nameja. Metri ennen kulmaa ja kulman jälkeinen menikin sitten jo tosi tarkkaan ja kulma onnistui ihan nappiin, huomasin kuinka pennen nenä kääntyi ensin ja sitten loppukeho tuli perässä, mutta ei senttiäkään yli jäljen. Super!!! Ja uutena juttuna oli tämä melko pehmeä pellonpohja, jossa oli pitkää ruohoa. Tämän jälkeen vähän leikkimään viereiselle kentälle ja ihan muutama kontakti ja leikkiä. Heitän pennulle pikkupatukan ja lähden juoksemaan eri suuntaan, pentu nappaa patukan suuhun ja laukkaa lujaa perässä. Pysähdyn ja menen kyykkyyn, vedetään lelua. Meillä oli mukavaa.

Tämän jälkeen metsään riekkumaan koko porukan kanssa ja metsälenkin jälkeen juuri ennen pimeän tuloa vielä reenit Elviksen kanssa. Seuruuta, liikkeestä maahanmeno, liikkeestä seisominen ja tämän jälkeen Elvis alkoi jo vähän hidastua vaikka palkkaisin aina liikkeen jälkeen. Sitten luoksetuloa eikä stopit onnistunut, kaikki luoksetulot meni siihen, että tulisi laukalla luokse, tahtoo lönkötellä ravilla kun ennakoi stoppia. Lopuksi onnistuneet kaukokäskyt, nää nyt pelittää kun ei muu pelitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti