tiistai 15. syyskuuta 2009

maanantaina jotakin kuumeesta huolimatta

Maanantaina jo töissä olessa oli pakko ottaa särkylääkettä, jomottaa joka paikkaa niin kovasti. Sitten mies soittaa, että Petra kuumeessa ja hakee sen kesken koulupäivän kotiin. No sitten kun me tullaan Petterin kanssa päiväkodista ja töistä, on Petterilläkin kuumettä. Tauti oli tulossa minullakin, mutta pakko yrittää joten Aron teki jälkensä pikkolan nurmikentille omenapuiden alle. Tein semmosen jäjen nurmikolle missä oli kaaretta ja välillä suoraa. Makupaloina edelleen turvotetut nappulat, lisäksi vähän jauhelihan nokareita, paremmin se pentunen kuitenkin söi ne nappulat sieltä jäljeltä. Pääsääntöisesti meni hyvin, kaarteessa kerran oikaisi muutaman askeleen yli ja kerran ainakin oli ihmeissään, että mihinkäs se jälki nyt jatkuu. Ratkaisi pulman kuitenkin itse, niinkuin pitääkin.

Jäljen päätyttyä leikittiin narulelulla, käytiin vähän lasten leikkipuiston putken näköisellä jutulla tekemässä läpimenoja, joista narulelu palkaksi, sitten hiekkakentällä vähän sivulla istumisia ja seuraamisen alkua kontaktin kera.

Illalla alkoikin sitten kuume nousta ja kylmässä horkassa vein koiria korttelikierroksen verran hihnassa, muuhun ei pystynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti