torstai 5. toukokuuta 2011

Canicrossailua ja agility

Eilen illalla Tavesin juoksuporukka kokoontui Tampereen Peltolammilla. Otin Elviksen mukaan tähän hommaan ja säästelin Aronia illan agilityä varten. Ja Elvis oli loistava näissä juoksuissa. Se ei provosoidu muista kiihtyneistä koirista eikä se provosoi ketään. Se tykkäsi juosta tukka hulmuten muiden mukana ja Elvistä käytettiin harjoituskoirana juuri noissa ohituksissa. Elviksen kanssa voisi nyt koska vaan ilmoittautua harjoitusjuoksukisaan, tosin se on hoikassa kunnossa, enkä tiedä yhtään montako kiloa se on nyt tämän kevään aikana saanut yllensä, mutta se tykkäsi niin kovasti juosta.

Loppukävelyt tehtiin juoksujen jälkeen Marikan, Jurrin ja Farran kanssa ja tähän Aron pääsi verryttelykävelyihin. Sitten koirat autoon ja kahden kilometrin päähän agilihallille jatkamaan lisää verryttelykävelyjä. Ja agility alkoi sitten klo 21 ja meitä vähän jännitti.

Uusi agilityryhmä vaikutti mukavalta ja innostuneelta. Laura Järvinen ei varmaankaan ihan täysin mykistynyt meidän osaamisen tasosta, sillä ollaanko helmikuussa viimeksi tehty agilityä ja oli yllättävän vaikeeta ohjata sujuvasti koiraa. Piti tehdä siis ihan taitojen näyttämiseksi muutamia ohjaustekniikkaharjoituksia ja aloitettiin valsseilla ensin. Sitten takaa-ohjauksilla ja takaakierroilla. No ei me ihan osattu. Putkeen Aron irtosi ja kontaktiesteillä näytettiin meidän taso, lopuksi kepit verkkoilla molempiin suuntiin ja tämä oli hyvin muistissa. Kivaa ja huippua päästä nyt syksyyn asti säännölliselle viikko tunnille.

Loppuverryttelyjen jälkeen kello olikin jo 22.30 ja meikäläisen nukkumaanmenoaika on kyllä yleensä klo 21 :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti