torstai 26. toukokuuta 2011

Jälkeä, agilityä ja tunnarikin

Ihana Miinu oli tehnyt meille jäljen nro 12. valmiiksi, kun saavuin Koivumäkeen. Vuorossa oli metsäjälkikurssia osa kolme ja ajettiin Aronin jälki ennen kurssilaisten saapumista. Jälki oli loistava suoritus, jossa kaikki kepit nousi (5 kpl),janaltakin oikea suunta löytyi. Jäljen ajo oli vahdikasta ja vähän levotonta alussa, mutta puolesta välistä eteenpäinvauhti tasaantui. Todettiin Miinun kanssa, että Aronin jäljestykseen ei tee hyvää, että jälki on vain kerran viikossa ja ennen jälkikoetta minun kannattaa jäljestää vielä edellisenä päivänä. Mutta hyvä Aron. Tämä jälki oli niin palauttava jälki minulle, sillä edellispäivän säätäminen vei hetkeksi luottamuksen Aronin kykyyn jäljestää.

Metsäjälkikurssilaisten jälkien jälkeen ehdittiin tehdä Miinun kanssa vielä parit tunnarit Koivumäen nurmikentällä. Ensimmäinen tunnari oli kisamainen, mutta se oma peitetty ruohon alle. Hyvin haisteli ja löysi oman. Sitten toiseen suuntaan tehtiin toinen, tässä omaa ei oltu peitetty ja Miinu tarkkaili haistelu, toi varmasti sen oman.

Hetkeä myöhemmin olinkin jo Aronin kanssa alkuverryttelemässä Multisillan rajalla agilitytreenejä varten. Tunnin agi ja sen jälkeen loppuverryttely, joten kello oli taas 22.30 kun pääsin lähtemään kotia kohti. Agilityssä meillä oli teemana harjoitella valssia sekä stoppiputkea,lisäksi tehtiin erikseen kontakteja yksittäisellä esteellä sekä erikseen keppejä verkoilla, yksi verkon pala oli nyt Aronin kepeistä pois ja Aron ei huomannut sitä vaan jatkoi pujottelua. Kujin itse niin vasemmalla kuin oikeallakin puolen. Kaikkiaan kiva kerta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti