sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Jimmyn päivä

Tänään oli Kangasalla epävirallinen näyttely, jota oli kovasti mainostettu mm Kangasalan sanomissa. Petra vähän innoistui ajatuksesta, että voisi esittää Jimmyä lapsi-koiraluokassa ja sanoin, että jos hymyilee tuomarille voi jopa voittaa. No olipahan syy harjata Jimmy kunnolla läpi ja niin mentiin aamusta sitten näyttelyyn.
Ilmoitin Jimmy sekä veteraaniluokkaan että siihen lapsikoira-luokkaan. Sen lisäksi lapset halusivat mennä ehdottomasti lasten agilitykisaan (agirataa ilman koiraa), joten hyvin tuli sponsoroitua tätä mätsäriä.
Veteraaniluokassa oli kuusi koiraa, Jimmy oli luokan vanhin ja sai sen vuoksi tuomarilta erityismaininnan, että vanhin koira ja noin hyvässä kunnossa. Jimmy voitti ensin parinsa saaden punaisen nauhan ja tuli lopulta luokkansa toiseksi. Luokan voitti 8-vee grotsku, joka oli sitten myöhemmin mätsärin BIS-1. Jimmy esiintyi kuin herrasmies ja sen kanssa oli niin helppo mennä.

Petraa alkoi jännittämään oma suoritus, mutta sinne ne menivät kehään. Lapsi-luokassa oli kahdeksan osallistujaa ja tuomari kyseli kaikilta lapsilta koiran arvioimisen yhteydessä mm. onko tämä sinun oma koirasi jne. Lopulta tuomari kertoi, että kaikki lapset käsittelivät koiriaan tosi kauniisti ja esittivät niitä hyvin. Tuomari kätteli lapsia ulos kehästä ja Petterin kanssa ihasteltiin, että enää kolme koirakkoa kehässä ja Petra ja Jimmy olivat yhä siellä, lopulta ykköspalkinnolla. Kuulutuksissa kuulutettiin, että lapsikoirakilpailun voittajat 8-vee tyttö ja 11-vee partacollie ja Petra loisti kuin naantalin aurinko. Ihan kiva ensimmäinen kerta. Myös JImmy oli onnellinen ja palkintoherkkuja kertyikin sitten aika määrä.

5 kommenttia:

 1. Ihanaa, Petralle tuli varmasti tosi hyvä mieli (ja äitille tietty kans) :)
  Onnea!!!

  VastaaPoista
 2. Voi mitä söpöläisiä! Ei ihm, että voittivat:D Onnea kovasti!

  VastaaPoista
 3. Voi mahdoton <3 Onnea Jimmylle ja Petralle! Kyllä vaan on suloinen pari =)

  VastaaPoista
 4. Onnittelut välitetty Petralle ja Jimmylle, jotka kiittävät kauniisti. Oli se vaan iso juttu pienelle tytölle, joka sanoi eilen vielä nukkumaan mennessä, "etten voi vieläkään uskoa, että me voitettiin Jimmyn kanssa" onnellisena huokaisten :-)

  VastaaPoista