keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Tokotreeni kotipihassa

Tänään tein vain yhdentreenikerran iltasella kotipihassa. Rakensin ruudun ja vein tunnarikapulat valmiiksi. Ruudun eteen laitoin merkkejä satunnaisille paikoille. Halusin treenata sitä, että ruutuun mennään suoraan välittämättä siitä, mitä matkan varrella on. Osoittautuikin vaikeaksi, sillä Aron lähti kiertämään merkkejä ja näin ollen päätyi ruutuun vasemmasta reunasta sisään. No vein Aronin lähtöpaikkaan ja kävin näyttämässä ruudussa, että tänne suoraan, kiersi siltikin niitä merkkejä päätyen ruutuun kuitenkin, missä lelu oli valmiina. No olipas vaikeeta. Otin merkit pois ja nyt meni luonnollisesti suoraan.

Siitä tunnareille, rivi oli valmiina ja kävin tiputtamassa vain sen oikean rivin vasempaan reunaan. Nurmikkoa oli jo sen verran, että kapuloiden löytyminen meni ihan nenän varassa ja nenä etsi sen oikean tosi nopeasti, ei siis tarkistellut kaikkia. Toi oikean mikä oli hyvä juttu.

Sitten 10 kpl alas-käskyjä, joista ensimmäinen meni pieleen ja 9 muuta olivat hyviä. Sitten muutama liikkeestä maahanmeno, tässä en sanonut seuraa, otin niitä vähän kuin lennosta, meni hyvin, yksi istuminen väliin kokeeksi ja meni maahan. Höh. Sitten vaihtelin, että joka toinen kerta istu ja joka toinen maahan. Nyt alkoi toimia.

Lopuksi lennosta taka-käskyä ja heitin broilerpyörykkää palkaksi. Hyviä tuli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti