maanantai 30. toukokuuta 2011

Fiilistelyä

Joskus tuntuu vaan hyvältä :-)
Eilinen päivä treenailtiin kotinurkissa kolmeen eri otteeseen, lyhyesti kuitenkin. Teemana oli maa-käsky ja tehtiin luoksetulon maahanmenoja, luoksetulon jättöasentoja ja kaukokäskyjen maahanmenoja. Kaikki onnistui.

Tänään kävin tekemässä hyvän mielen treenin Niihaman kentällä, tuolla samaisella sitten voi-koe torstaina. Kaksi seuraavaa päivää nyt vaan ulkoillaan ja näytetään sitten torstaina mitä me osataan. Tänään Aron oli loistavassa vireessä ja tehtiin kentällä pieniä juttuja. Perusasentoja, joista kontaktista palkka, kaukokäskyn aloituksia joista palkka, suora luoksetulo, josta palkka. Sitten vähän suojelupiilon kiertämistä, jossa kerrattiin seis ja maahan-stopit, nämä onnistuivat super hyvin. Lisäksi tunnari, jossa Pia K vei kapulat. Niihaman kentän nurmi on sen verran pitkää, että kapulat kyllä hukkuivat sinne ruohon sekaan. Hyvä niin, sillä Aron joutui todella etsimään nenän avulla, että missä se oma on. Ja toi minulle sen oikean.
Lisäksi sain paikan Kangasalan jälkikokeeseen, kenties luojan johdatusta, mutta klo 18.10 pääsin läpi ja sain yhteyden kokeen järjestäjään, jäljellä oli enää yksi vapaa paikka. Tuomariksi oli vaihtunut Jani Heinilä, joka on varmaan mukavin pk-tuomari maan päällä. Onnistuu nämä kokeet tai ei, olen iloinen siitä, että ollaan Aronin kanssa näin pitkällä, että voidaan ihan oikeasti ottaa näihin osaa.

1 kommentti:

  1. onnea koepaikasta ja hyvin se menee!! Ainakin sen mukaan, mitä täältä olen teidän jälkitreenejä lueskellut :) Ja tsemppiä voi kokeeseen!

    VastaaPoista