torstai 8. syyskuuta 2011

Takaa ja kepit!

Eilen oli töissä jotenkin pipo kireellä, joten mikäs paremmin auttaa kuin liikunta. Töiden jälkeen kävin juoksemassa Aronin ja Elviksen kanssa Varsamäessä lenkin. Koska Aron yleensä juoksee kanssani vetövyö,valjaat ja joustohihnassa ja toimii näillä kovin etuvetoisesti. Tänään annoin sen juosta vapaana koko matkan ja Varsamäki antaa hyvät puitteet tuolle. Siellä siis hölkkäilin 8.5 km vajaan tunnin verran ja sangen tyytyväisinä Elvis ja Aron hommaan olivat.

Parin tunnin huilaus kotona ja eikun keskiviikon treeneihin. Hullun hommmaa lähteä pimeään syksyiltaan ajamaan kohti Tamskin tallia, mutta oli kyllä sitäkin palkitsevampaa. Lauran treeneissä ollaan varmaankin joka kerta tehty esteiden hyppelyä takaakiertona, tämä oli joskus niin kamalan vaikeeta, mutta nyt tuntuu, että hyvin sujuu. Aronin voi lähettää kaukaakin takaakiertoon ja näin saa itse etumatkaa seuraavaa estettä ajatellen. Tehtiin eilen sangen monta takaakiertoa ja sujuu! Pimeän suun putki oli tänään radan yksi kohta, jota tehtiin useamman toiston ajan, mutta lopulta sain ohjattua koiran toimimaan oikein. Voi että miten kivaa.

Pitkästä aikaa tehtiin myös pujottelua, kun vihdosta viimein verkot olivat palautuneet tallille, kiitos Miinun serkku! Silloin kun Jimmyn kanssa aikanaan tehtiin agia, naksuttelin sille pujottelun ja kyllä sen kanssa tehtiin paljon töitä. Aron sen sijaan on opetellut kyseistä hommaa verkkojen avulla, jestas miten nopeasti sillä saa pujottelun aikaan. Nyt meillä oli varmaan 2 kk väliä edellisestä kepit-treenistä ja Aron muisti ne silti, tehtiin monta toistoa ja Laura vähensi verkkoja niin, että lopuksi verkkoa oli vain alussa ja lopussa eikä Aron mitenkään reagoinut verkon vähennykseen, pujottelun tekniikka on aika hyvin sillä näköjään selkärangassa. Olen niin tohkeissani tästä. Mun ei tarvitse olla näyttämässä mistä kepeille mennään sisään ja voin hyvin jättäytyä jälkeen ja antaa Aronin tehdä itse ratkaisut, samoin voin kulkea niin oikealla kuin vasemmalla puolen, putkiaivoisesti Aron tekee omaa tehtäväänsä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti