maanantai 19. syyskuuta 2011

Tamskin tallilla

Vettä satoi ulkona kaatamalla ja me treenailtiin tallilla agijuttuja kahden keskiviikon ryhmäläisen kanssa. Etukäteen olin miettinyt pujottelun treenailua ja tehtiinkin kepit moneen kertaan. Toisessa päässä oli putki ja toisessa hyppy ja sitten edestakaisin suhausta. Verkkoja kepeillä oli lopulta yksi molemmissa päissä ja hyvin Aron suhaa niitä. Siirsin hyppyä myös vähän vaikeampaan kulmaan kohti keppejä ja Aron osasi tästäkin hakea kepit hyvin. Eli tämä projekti hyvällä mallilla.

Projekti 2 on keinu ja laitettiin minien pöytä sinne keinun alasmenon alle, nyt kun koira tulee keinua, ei se pää putoa kovin paljoa, kolahti se kuitenkin ihan riittävästi siihen pöydälle, mutta Aron meni kyllä mielestäni hyvin eikä hätkäile kolausta. Sai suuret kehut ja palkkaa. Tällä tavoin se on jotenkin koiralle jo itsenäisempi suoritus, sillä Aron tajusi ensimmäistä kertaa vaikuttavansa siihen keinun keinahdukseen.

Lisäksi harjoittelin kahden hypyn kanssa välistävetoharjoitusta, Katri näytti mitä kuuluu tehdä ja katsoikin vähän. Aron tekee paljon omia ratkaisuja mille esteelle mennään ja tällä tavoin sain sen ehkä kuulolle paremmin. Tosin itse voisin liikkua ja ohjata paremmin, olin aika passiiviinen tuossa roolissa, tuleekohan se tokon puolelta?
Ja sain myös kokeilla Katrin koiralla miltä tuntuu ohjaaminen ja oli se jännää hommaa Aronista puolet pienemmällä ja vikkelämmällä koiralla. Aron puolestaan teki myös Katrin kanssa keppiharjoituksen. Koirien vaihtaminen olisi kyllä suositeltava idea muillekin :-) Kivaa oli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti