lauantai 3. syyskuuta 2011

Tokottelut Pirkkalassa

Tänään piti olla jälkipäivä, mutta meidän sovittu jälkiseura lepää tämän viikonlopun (tsemppiä Hanna ja Hui: teidät tuntien lepääminen ei ole helppoa) joten lauantai ilman mitään suunnitelmia, outoa. Päivä lähti kuitenkin hyvin käyntiin pitkällä lenkillä Varsamäessä, mun suosikkipaikka, jossa en ole käynyt puoleen vuoteen, koska siellä tehtiin maakaasuputkitöitä. Nyt näytti rauha taas laskeutuneen Varsamäen metsäautoteille. Petteri lähti pyörän kanssa mukaan ja minä kävellen. Aron paineli koko lenkin kauheeta vauhtia Petterin pyörän mukaan. Jimmy olis pitänyt jättää kotiin, mutta en raaskinut, katsoin jo puolessa välin lenkkiä, että se kulkee epäpuhtaasti, mutta oltiin kaukana autosta ja reipaasti se kulki noin 10 km lenkin. Nyt se ontuu :-(

Tokoseuraa ilmeni sitten Pirkkalan suunnalla, siellä Kati, Anu ja Talasmäen Anne treenailivat ja päästiin porukkaan. Olin tosi ajoissa paikan päällä, joten käytiin Aronin kanssa kävelyllä sekä otettiin yksi tunnari verryttelyksi. Itse treenissä tapahtui seuraavaa:
-ruutu, tässä ruutu oli vaikea bongata. Punaiset merkit ruohon seassa, Aron oli ihan muualla kuin ruudussa. Lopulta kun ruutu löytyi, Anne huomasi kuinka Aron jarruttaa eturajalla vaikka lelukin on ruudussa. Vinkiksi ruudun paikan hakuja. Ja ehkä huomenna pari helppoa ruudun bongausta, että usko säilyy tässä liikkeessä.
-z-liike, nyt seuruu taas kerran pilalla. Mitäs hinkkasin eilen. Joten ensin seuruuta pelkästään z-kuvio, mutta vaikeeta oli. Viikko sitten seuruu oli loistavaa, nyt ihan kauheeta. Olen elävä esimerkki, kuinka pilaat koirasi motivaation! Mutta aloitetaan taas huomenna vaan siitä, että kontakti pysyy lähdössä. Itse asennot tehtiin tänään seiso-istu-maa ja jostain syystä taas keskimmäisessä asennossa tulee virhe, nyt teki istumisen menemällä maahan. Sitten aloitetaan koko liike alusta ja itse asennot onnistui, seuruu ei eikä kulmien tekeminen. (Hyvä luoja että osaan olla koiralleni huono ohjaaja).
-tunnari, kuukauden paras kisamainen tunnari, jess!!!! Kapulat rivissä, oma 7 kapula oikealta, haisteli ne kuusi ensin, sitten oman kohdalla haisteli, vertasi hajua kapula 8 ja päätyi omaan, toi sen suht ok ja ekan kerran ennakoi takaa-käskyäni. Mutta yllättävän helposti on ostanut uuden takaa-käskyn :-)

muistaakseni tauko tässä välissä

-ohjattu, Anu vei kapulat, merkille meno vähän pliisu, haettin oikea ja haki hyvin. Huippua! Erikseen merkille meno tämän jälkeen kapuloiden ollessa näkyvillä ja teki loistavan merkin, joten tähän lopetettiin tämä liike.
-luoksetulo, eka suora, hyvä laukka. Sitten vain loppuosa, koira maassa ja siitä tänne, tuli hyvin, käskyn jälkeen odotti kauniisti ja sitten takaa-käsky, jee se osaa!
-lopuksi muutama liikkeelle lähtö, nyt kontakti paranee, mutta piippailu lisääntyy. Yksi liikkeelle lähtö loppuun, missä kyllä piippasi lähtiessä, mutta seurautin suoraa hetken ja sitten palkka. Vaikeeta oli!

Oli kyllä kuitenkin hyvä treenit, sillä sain taas pari juttua mietittäväksi liittyen näihin Erityisen Vaikeisiin Liikkeisiin, kiitos treeniseura!!

2 kommenttia:

  1. Kiitos tsempityksistä! Lepääminen ei todella ole meidän juttu, mutta kohta taas reenataan ;)

    VastaaPoista
  2. Luulis, että neljän lapsen äiti keksisi tekemistä, jos ei voi reenata :)

    VastaaPoista