maanantai 12. syyskuuta 2011

Vauhtitreeniä

Olen kyllä aika tavalla tohkeissani eilisestä, mutta pakko suunnata ajatukset seuraavaan koitokseen. Ensi viikonloppuna kilpaillaan nurmikentällä, joten hyvä syy oli pakata ruutuvälineet reppuun ja tehdä päivän lenkki kohti Kyötikkälän kenttää. Päätin jo etukäteen, etten tee tänään mitään nipottavaa, vaan tehdään nyt hauskat ja vauhdikkaat treenit.
Rakensin Kyötikkälän nurmikentälle ruudun sekä luoksetulomerkit. Aloitettiin suoralla luoksetulolla, josta palkka esiin vasta viimeisillä metreillä, pelkään sitä ennakointia, joten tällä viikolla vaan laukataan suoria luoksetuloja. Siitä jatkettiin sitten merkin kautta ruutuun, meni tosi hyvin ja lujaa, seis-käskyllä koira kävi suoraan maahan ja minun pitää taas muistaa, että vaikka koira menee kovaa ruutuun, ei oma käskyni tarvitse olla kova. No nostin koiran seisomaan kaukokäskyllä ylös ruudussa ja palkkasin ruutuun, koira ei ollut eturajalla, mikä on ihmeellistä :-) Sitten sama ruutu, mutta eri suunnasta. Nyt meni myös reippaalla laukalla merkille ja siitä tosi hyvin ruutuun, sanoin pienen seiskäskyn ja siellä se seisoi hyvällä paikalla ruudussa. Jes ja narulelun kanssa sitten hauskanpitoa.
Sitten vielä yksi ohjattu. Aron istuskeli lähtöpisteessä, kun minä leikin liikkuria ja vein kapulat omille paikoilleen, tänään oli vuorossa vasemman haku ja sekä merkki että kaari vasemmalle oli loistava. Ihan hirmu hyvä, joten tähän oli hyvä lopettaa tältä päivältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti