torstai 15. syyskuuta 2011

Keskiviikon agi

Voi miten pimeetä, sateista ja myrskyävää, mutta onneksi meillä on kuivassa ja valoisassa hallilla agivuoro. Laura oli keksinyt tälle kerralle möllikisat. Saatiin tutustua rataan ensin 5 min ja sitten yksi kerrallaan tehtiin rata kahteen eri kertaan, Laura kellotti radat ja yritettiin olla virallisia.
Aronin rata meni suht mukavasti, paitsi kummallakin radalla tein kaksi kertaa saman virheen ohjaamisessa ja koira meni väärästä päästä putkeen. Lisäksi toisella radalla Aron teki sellaisen hyppyvirheen, että sillä on niin kiire mennä putkeen ennen hyppyä, ettei osannut ajoittaa yhtään hyppyään ennen putkea ja roiskasi riman törkeesti. Ja pari muutakin rimaa tippui, mutta en osaa sanoa miksi. Ja positiivisella vahvistamisella on vaikutuksensa, sillä Laura jakoi lakupatukat kaikille hyvistä suorituksista. Itse sain mainintaa hyvästä valssista muutaman hypyn välissä.

Kisan jälkeen katsottiin vielä rataa niissä kohdin missä parantamisen varaa on. Nyt meni jo tosi hyvin, ja putken oikeakin pää löytyi, kun Laura neuvoi miten ohjata, että onnistuu. Ja kun tein miten käskettiin, oma liike näytti ihan agilityohjaamiselta ja koira meni loistavasti :-) Selvää edistymistä taas havaittavissa, mistä on kyllä hyvä mieli. Kepitkin oli meidän radalla ja niissa verkot alussa ja lopussa, melko mukavasti sujuivat. Aron on kyllä syttynyt lajiin ja ehkä minäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti