tiistai 16. elokuuta 2011

Juoksentelua ja aamutokot

Tänään on mun toiseksi viimeinen lomapäivä. Ja kun lomaelämä sopis niin hyvin mulle. Mutta tänään siis lapset ensin koulutielle ja sitten koirien vuoro.

Aamutoko kotipihassa, tein ruudun valmiiksi ja vasta sitten hain Aronin. Viritys "merkki ja ruutu" ja merkki haetaan katseella "edessä"-vihjeen avulla. Ja meni loistavasti merkille ja siitä vielä paremmin ruutuun, ruudussa oli possu odottamassa. Ruudun ja ohjatun merkeillä on eroa kuin yöllä ja päivällä. Miten ne saa yhtä hyviksi?
Sitten tyhjään ruutuun lähetys, kaikki muuten hyvin paitsi että seis käskyllä liukui maahan, siellä makasi täydellisessä paikassa, mutta ei tää nyt näin pitäisi mennä. Kaukokäskyllä pyysin seisomaan ja näin tapahtui. Näitä sattuu aina silloin tällöin,vaikka suurin osa Aronin ruuduista palkataan tuohon seisomiseen. Sitten siirsin merkkiä ja mentiin ruutuun eri suunnasta pihaa, hyvin hakee kyllä ruudun, nyt vaan jäi seis-käskyllä kovin eturajalle. Tätä korjattiin parilla ihan lyhyllä matkalla ruutuun ja lopuksi vielä yksi pitkä laukka "possuruutuun". Aronin pehmolelu possu on nykyään sen mielestä maailman ihanin palkka, tosin possu alkaa näyttä melko reppanalta.
Sitten taas z-liike. Aloiteltiin pelkällä ekan suoran seuraamiseen lähdöillä ja kontakti löytyi sukkelaan. Päivän asentojärjestys oli maahan-istu-seiso. Nyt tein koko liikkeenä ja vasta viimeisestä perusasennosta palkka. Mietin tätä liikettä eilen kovin pitkään, siinä olen palkkaillut välillä joka asennon jälkeen, eilen palkka tuli aina mukaan lähtiessä, Aronin olisi varmaan hyvä oppia, että hiljaisuus eli se liikkeen jatkuminen ei merkitse virhettä, vaan sitä, että oikein menee. Joten tänään koko liikkeenä tuo setti ja teki loistavasti. Jopa ensimmäinen seuraamissuora oli kontaktissa ja hyvin. Tästä riemuittiin yhdessä.
Lopuksi yksi kaukojen aloitus, 10 metrin päästä yksi seisomaan nousu ja aamun treenit oli siinä.
Sitten lähdettiin juoksulenkille Aronin ja Elviksen kanssa. Kesäloman aikana meikäläisen kunto on päässyt repsahtamaan, joten nyt taas viikottaiset juoksut kehiin :-) Mittasin sporträkkerillä, että juoksumme osuus tänään oli 3.52 km ja aikaa tuohon meni 21:15. Olin kuollut. Siihen alku ja loppukävelyt päälle. Tosi säälittävää, mutta jos tuo on pohja-aika niin siitä on hyvä aloittaa. Menin tuolla Kangasalan harjussa ja maasto vaihtelevaa, helpompaa kai juosta koko ajan tasaista. Mutta urheilu jatkukoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti