sunnuntai 21. elokuuta 2011

Sunnuntain puuhat

Kotipihassa aamun treenit:
-seuraamaan lähtöjä
-palkkausta perusasennon kontaktista
-ohjatun noudon pelkkää merkkiä, meni ekasta kerrasta hyvin, joten palkkaus tähän
-ohjattu nouto merkin kautta, oikea hae, (meinasi mennä keskikapulalle, mutta korjasi itse ja toi oikean kapulan, ei osaa tulla oikealta suoraan eteeni istumaan.
-tunnari, tämä oli loistava, otin luovutuksen jälkeen sivulle ja vasta sitten palkka.
-ohjattu nouto merkin kautta, vasen hae, tämä hyvä!

Sitten juoksulenkille, ensin alkukävely, sitten 5,02 km juoksua kera Elviksen ja Aronin, aikaa meni 33 min. Oltiinkin sitten jo aika kaukana kotoa, joten tuli hyvät loppukävelyt ennen kuin takaisin oltiin kotipihassa. Ehkä mun kunto pikkuhiljaa nousee, kun nyt meni jo kevyemmin.

Iltasella tein sitten lenkin kohti Kyötikkälän kenttää vähän pk-treenailu mielessä. En ole kertaakaan heinäkuun kokeen jälkeen ottanut pk-tottisjuttuja.Muistan kaikki virheet niin elävästi mitä kokeessa tapahtui. Hyvä ohjaaja muistaa kai ne hyvät hetket, minä muistan missä kohtaa kontakti katkesi ja missä koira edisti. No positiivisella mielellä kentälle. Palkkailin Aronia kontaktista ja aktiivisuudesta, liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo oli tosi hyvät, liikkeestä seisominenkin oli nyt helppo, kun tokon puolesta on tehty sitä paljon. Noutokapulaa se piti tosi löysästi suussaan, mutta teki hauskan jutun. laitoin kapulan suuhun ja pyysin että kierrä, niin paineli a-esteelle kapula suussa ja kiipesi sen ja sitten kävi kiertämässä sen puun mitä piti. Heh, siis ihan kiva asenne. Eteenmenossa todella yrittää edistää, joten lähetin eteen perusasennosta. Lähtee hienosti ja laukkaa hyvin, maahanmenoon vaati kaksi käskyä. Metristä hyppyytin erikseen, siinä hyppää, mutta se tekniikka :-( Joten hommaa olisi ihan kovasti tuon suhteen. Syksyn jälkikoekalenteri näyttää melko laihalta. Ainoa koe mikä sopisi meidän kalenteriin olisi Säkylä 24.9 ja maastojen puolesta luulisin, että oltaisiin tuolloin valmiita. Mutta tuohon kokeeseen haluaa ehkä moni muukin. Soittoaikana luulen, että puhelinlinjat on tukossa. Ja meille se on ainoa mahd. koe eli jos ei tuonne päästäisi, on tämän vuoden jälkikokeet siinä. Syyskuu näyttää meillä ylipäätään melko aktiiviselta, siellä on kaksi evl-koetta peräkkäisinä viikonloppuina, yksi luonnetesti Aronilla sekä Jessica Svaljungin koulutus, jota odotan kovasti. Joten mietin, onko järkevintä keskittyä vaan tokoon ja jättää JK2 tavoittelu ehkä ensi kevääseen? Joulukuussa olisi tamskissa vappu Alatalon hyppyseminaari, jos sinne päästäisiin ja saataisiin hissun kissun tuo pk-metrinen kuntoon. On tää vaikeaa. Mutta jäljen treenaminen ja metsätouhut on niin kivoja. Ehkä se ensi kevät ei ole niin kaukana kuitenkaan vai onko?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti