maanantai 22. elokuuta 2011

Päivän tokoilut

Mun ei pitänyt tehdä tänään mitään, mutta toisin kävi.
Kotipihassa Aronin kanssa kierrosta stoppi sekä maahanmeno, tuo jälkimmäinen vaatii jostain syystä kaksi käskyä, se pitäisi ottaa tehostettuun treeniin. Sitten pitkällä suoralla yksi suora luoksetulo, sitten luoksetulon stoppi ja sitten stopista maahan, voi höh, kun ei voinut mennä suoraan maahan, pysähtyy seisomaan. Uusinnalla meni ja riemuinen palkitseminen. Se treeni oli sillä erää siinä.

Iltasella kävin vielä Suoraman kentällä treenailemassa. Siellä oli jalkapallopeli meneillään, joten menin niin lähelle peliä kun kehtasin ja uskalsin. Aron ei häiriöistä häiriintynyt. Tein yhden z-jutun koko liikkeenä, sarja seiso-maahan-istu ja meni super hyvin.

Sitten ohjattua, jossa vasemman haku tosi hyvä.
Välillä pari kaukokäskyä ja sitten vuoro hakea oikea. Nyt oli taas vaikeuksia, meinaa mennä keskikapulalle, se oikea kapulan ei ilmeisesti näkynyt ja mielellään kieppaa sit keskelle, jos ei usko riitä. Mutta lopulta saatiin onnistuminen ja superia taas.
Koska mikään ei riitä, käänsin ohjatun kapulat toiseen suuntaan ja jatkettiin oikea hae käskyllä, nyt meni kerrasta oikein.

Lopuksi tein sellaista kuunteluharjoitusta, missä penkki oli kaadettu esteeksi ja ensin piti mennä merkille ja sitten sai vasta luvan hypätä. Tämä sujui kivasti, mutta toisinpäin, siitä ei oikein tullut mitään, että hypyn kautta merkille, Aron hyppeli estettä merkki-käskyllä.
No vaihdoin vähän asetelmaa, hyppyeste eli penkki oli 10m merkin takana, lähetin merkki käskyllä, mutta koira taisi painella kohti hyppyä, merkin kohdalla pysäytys ja tuosta palkka. Ja lelu lensi ja Aron läähätti. Ihan hauskaa.
Paikkalla istuminen tämän viikon tarkastelun kohteena, sillä tämä on just mun elämää, että jos jokin sujuu pitkään hyvin, ei se sit sujukaan. Joten tänä iltana suunnitelmana 2 min istuminen ja siitä iltaruoka. Toteutus: Olen piilossa ja kellotan aikaa ja juuri kun kello näyttää 1.49 huutaa Petri että maassa, eih. Petri sanoi, että oli vilkaissut häntä ensin ja sitten käynyt maahan. Argh, kävin sanomassa Aronille, että nyt ei ole hyvä juttu ja aloitettiin alusta. Nyt pysyi istumassa sen 2 min ja sai iltaruuan palkaksi. Huomenna ohjelmassa pelkkä piilossa piipahdus ja sitten taas kello käy, hermostuttavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti