sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Hyppytreeniä

Eilen käytiin treenailemassa hyppyharjoituksiamme Sdp-hallissa ja Miinu sai kuvata ja kommentoida miten hypyt sujuivat. Sain ladattua myös parhaat pätkät eilisistä hyppelyitä, kiva katsoa joskus myöhemmin, kehittyykö hyppääminen. Eiliset treenit tehtiin kolmessa erässä, Aron sai huilata autossa sen ajan kun oli Bertan vuoro tehdä.

Ensin tehtiin perusarjaa, ihan vaan leluun.
Perussarjaa

Sitten perussarjaa kapula suussa, edessä oleva kohteen kierto oli Aronista tylsä, joten paineli sitten kauempana olevaan putkeen. Taisi olla ihan agilitymoodissa, sillä hyppeli vähän liian kiihkeänä. Kun rauhoitin tilannetta ja laitoin putket pois silmistä, parani ehkä.

Kapula suussa putkeen

Kapula suussa parempi

Lisättiin perussarjan päähän muuri-este, kun tokohyppyä ei tuolla kentällä ole käytössä, Aron hyppeli pari kertaa tämän, ensin matala muurin pala, sitten vähän korkeampi, sitten taas matala.

Muuri sarjassa mukana


Tämän jälkeen siirryttiin okseritreeniin. Tässä nostin vaihdellen takariman korkeutta joka hypyn jälkeen. Päästiin 65 cm, jossa ensimmäinen tällä korkeudella oli huono hyppy.

Huono hyppy

Sitten sama korkeus uudestaan, koira tajusi että edellisestä voi parantaa ja nyt hyppäsi hyvin. Tämän hypyn jälkeen tiputin riman 50 cm ja koira hyppää isosti tämän. Eli näistä voi päätellä, että koira työstää kyllä hyppyään näissä. Lopettiin tuohon 50 cm hyppyyn.

Parempi 65 cm


Ja viimeinen okseri hyppy

Viimeisellä kierroksella Aron teki 4x kasvavan sarjan, omaan silmään voisi vielä enemmän venyttää.

Kasvava sarja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti