maanantai 2. tammikuuta 2012

Lomalla ehtii vaikka mitä

Onneksi työt ei haittaa harrastuksia tällä viikolla, se näkyy myös treenimäärässä.Ensin kaikkien koirien kanssa pitkä metsälenkki ja sen päälle pihassa vähän treeniä.

Aron hyppeli hyppyestettä lelun ollessa toisella puolen, korkeudet 60-70-80-60 ja kaikki puhtaasi. Sitten pari hyppynoutoa, melko pitkällä etäisyydellä, mutta saatiin tehtyä niin, ettei piip-ääniä kuulunut, joten voiton puolella tässä.
Lopuksi seuraamista tai niitä perusasentoja. 2 ja 4 askelta seuruuta ja sen jälkeen perusasento onnistuu, pidemmällä pätkällä pyrkii eteenpäin. Tehtiin monen nakin edestä tätä treeniä.

Illalla valkkuryhmän tokot, joissa aloitettiin paikalla-oloilla. Kehäänmeno ja istuminen hyvin, maahan meinasi mennä viereisen käskyllä, mutta ei mennyt, omalla käskyllä meni sitten sitäkin paremmin, palkkasin tämän namilla. Itse olot ja ylösnousut hyvin.

Oma osuus alkoi ohjatulla tai sillä, että nostan Aronin virettä kun se odottaminen on niin laskevaa sen mielestä, melko pitkä aika siihen menee kun liikkuri vie ne kapulat, nyt palkkaus sen jälkeen kun liikkuri sanoo käsky, Aron tuijottaa sitä merkkiä ja sitten vilkaisee minua, että saako mennä, tähän lelupalkka ja sitten vauhdista merkille, tänäänkin hyvin. Hyvää siis se, että laukkaa sinne merkille saakka, siitä haettiin vuorostaan vasen ja hyvin kaarsi ja haki oman, en ottanut loppuun asti.

Tämän jälkeen merkki ja ruutu, teki niin hyvin kuin osaa, merkillä vähän hytkyy liikkurin käskysanasta, odottaa niin kovasti pääsyä ruutuun, hyvä paikka ruudussa ja sai palkan sinne.

Sitten tunnari, voi apua, mutta nyt Aron haistoi ensin kissanruokapurkkia, purkki meni taskuun ja liike alkoi. Oman toi ja palkkasin kun oli matkalla oma suussa. Kissanruoka oli niin ihanaa Aronin mielestä. Jätettiin sitä vielä purkkiin vähän ja tehtiin toinen tunnari sitten ihan kaikkien suoritusten jälkeen erikseen. Tässä näytti, että motivaatio nousee, meni nimittäin hyvin kapuloille ja toi sen oman. Nyt sai pitkään ja hartaasti nuolla purkin tyhjäksi.

Kaukot tehtiin tänään myös, liikkuroituna koko setti, aloittaen seisomisella ja tehtiin se kuusi vaihtoa. Omaan silmään hyvät vaihdot, tekee juuri sen mitä osaa vaikka olin aika kaukanakin. Raati sanoi, että seisomasta istumaan vetää takapäätä eteenpäin, (tää on ikuinen) ja seisomasta maahan oli saman verran siirtänyt itseään taaksepäin joten alku ja loppu oli sitten täsmälleen samoissa kohdissa. Lisää vaan peruutusjumppaa tuohon seisomisesta istumiseen, muuta en keksi.

Omissa höntsäilyissä tein seuruuta, ensin niitä perusasentoja ja sitten pitkiä suoria. Näissä alkaa edistää, mutta kun jatkoin seuruuta haki takaisin siihen paikkaan missä tulee palkka ja näissä kohtaa tuli palkka, hyvä että olen saanut Aronin miettimään tuota seuruun paikkaan.

Nyt on taas hyvä mieli, tää on niin totaalista treeniä, että jos tulee väärä tunnari, harmittaa se minua koko illan, mutta tänään tuli kaksi oikeaa ja Aronin ilme oli hyvä, joten jippii jippii :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti