keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Uuden treenihallin tsekkaus

Tänään treenipaikkana oli KK-halli Lielahdessa. Työkaverini jolla rottweiler-uros Onni kertoi käyvänsä siellä oman rotuyhdistyksensä treeneissä ja jonkun kahvitunnin päätteeksi varattiin sieltä yksi tunti treeni-aikaa. Ajattelin, että Aronille on aina hyväksi treenata uudessa paikassa, kun näin talvi-aikaan meidän treenipaikat on melko ykspuoleisia. Joten hyvän suunnitelman kanssa matkaan ja tutustumaan uuteen halliin.

Halli oli lämmin, melko pieni, mutta hyvä. Tehtiin vuorotellen aina vartin pätkät treeniä ja Aronin ekassa setissä tehtiin seuraavaa:
-ensin stoppeja rauhallisesta vauhdista taulunraamiin.
-sitten jääviä, z-merkit oli uskottavuutta antamassa, mutta Katja naksautti aina kun oikea asento tapahtui ja palkattiin siis kaikki onnistumiset. Aron oli hyvä tänään näissä, ei yhtään virhettä, joten kaikki onnistui oikein. Tein sekalaisessa järjetyksessä kaikki asennot kahteen kertaan. Minulla on näissä jäävissä ainoastaan suulliset käskyt, ei mitään ylimääräistä, joten kiva, että Aron oli tarkkana.
- 2 kpl tunnaria kissanruokapurkin turvin, toi molemmilla kertaa sen oikean.
-2 ohjattua, joissa palkat ensin vain liikkurin kävelyn jälkeen. Odotan sitä hetkeä, kun liikkuri sanoo käsky, (Aron tuijottaa sitä liikkuria oikeastaan koko liikkeen alun tähän asti) käskysanan jälkeen Aron vilkaisee minua, että niin saako mennä ja tähän kohtaan lelupalkka. Sen jälkeen lennossa merkille. Haettiin ekalla kertaa oikea, toisella vasen, teki molemmat suunnat yhtä hyvin ja empimättä. Samoin matka merkille oli loppuun saakka laukkaa.

Tässä kohdin tauko

Kakkoskierros:
-seuraamisen perusasentoa ja seuraamista. Vain yhdessä kohtaa tuli piip- muuten oli ihan äänetön koira, hyvä! Seuraaminen hyvää, pari kertaa perusasento oli vähän edessä ja näissä koiran pitää korjata paikkaansa taaemmaksi.

-lopuksi vähän agia, sillä puomi ja keinu näyttivät erilaisilta kuin tallilla tai sdp:llä, hyvä näitäkin tunnustella eri paikoissa. Ensin keinulla kontaktitreeniä, sitten puomilla. Koira kyllä huomasi, että on uusi puomi, sillä pari ekaa kertaa meni varovaisesti. Kun puomi sujui, liitin pujottelun siihen, eli vapaa-käsky puomilta ja koira kepeille, keppien päähän pieni putki, sillä ilman tätä alkaa katsella taas meikäläisen menoa siinä sivussa.

Hyvät treenit siis.

Kotimatkalla huomasin Barffinet-kaupan. En ole koskaan siellä käynyt ja kylläpä oli hyvä kauppa. Valikoima oli mieletön, tuotteet oli hyvin esillä ja sai olla kuin ruokakaupassa ostoskori käsivarrella. Löysin sieltä perustuotteidemme lisäksi kananrasvaa, jota pieni pala tänään sitten iltaruokaan Elviksen lihottamiseksi. Ja kaiken ruuan lisäksi hyvä valikoima kaikenlaista koiratarviketta ja huomasin hypisteleväni Leuchtie-valopantoja,näyttivät ihanilta. Tuonne kauppaan pitää kyllä poiketa toistekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti