torstai 26. tammikuuta 2012

Hyppytreeniä

Ennen iltavuoroa kävin tekemässä sdp-hallissa hyppytekniikkaa ja omaan silmään alkaa näyttää kyllä hyvältä.

Uutena juttuna oli Aronille perussarja, mutta pikku-oksereina. Neljä okseria 6 jalan välein. Aron teki tämän kahteen kertaan ja hyvältä näytti. Sitten sama kapula suussa, olisko sekin tehty kahteen tai kolmeen kertaan. Edelleen hyvin.

Sitten vuorossa vauhdittomat okserit. Nyt tein Vapun ohjeen mukaan ruotsalaista okseria, tässä etu ja takarima ovat erikorkeuksilla ristiin toisiinsa nähden. Tehtiin useampi hyppy näin vaihdellen korkeutta, sitten kun korkeus alkoi lähestyä kohti 65 laitoin rimat normaaleiksi. Ja tänään kaiken tämän jälkeen Aron hyppäsi puhtaasti sen okserin, missä takarima on 65 ja eturima taisi olla 50 cm kohdalla. Näytti hyvältä, tämän jälkeen laskin korkeutta hyppy hypyltä ja viimeinen hyppy okserille oli pieni, 30 cm. Kaikki hypyt onnistui hyvin, super!

Tämän jälkeen tein vähän agilityä ja kontaktiesteitä ja näissä nyt jotakin takapakkia, Aron ei juokse on-off pinnalle täysillä vaan himmailee ja joudun usealla käskyllä pyytämään, että tulee alemmas. Ei hyvä juttu, mutta pakko oli sitten purkaa tätä niin, että heti tuli vapaa-käsky kun tuli siihen oikeaan paikkaan. Ihmeellistä, kun nyt just tulee tämmösiä.

Tehtiin myös vähän pujottelua sekä suoran putken kautta keinulle.

Lopuksi kasvava sarja x 3, hyvin.

Ja nyt iltavuoroon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti